Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà diumenge el Dia de la Bici

Vinaròs celebrarà diumenge el Dia de la Bici

237

La jornada sobretot vol promoure la pràctica de l’esport i fomentar l’ús de la bicicleta com a transport sostenible

Aquest diumenge 25 de setembre Vinaròs celebrarà una nova edició del Dia de la Bici. Es tracta d’una activitat oberta a tota la ciutadania en general per gaudir una d’una jornada esportiva amb amics i familiars, al mateix temps que es promou l’activitat física. D’altra banda, el Dia de la Bici també forma part de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta com un mitjà de transport sostenible i respectuós amb el medi ambient.

La regidora d’Esports, Begoña López, ha detallat que el Dia de la Bici constarà d’un recorregut urbà de 10Km, passant pel centre de la localitat i la costa, amb sortida des de la carpa de l’Atlàntic. Segons assenyalava “es tracta d’una activitat no competitiva, on el més important és gaudir d’una passejada en bicicleta”.

Les inscripcions per a participar en el Dia de la Bici es poden realitzar fins al 22 de setembre al web www.hj-crono.es. Cal destacar que la inscripció inclou samarreta i botella metàl·lica com a obsequi, a més d’avituallament. Important destacar que per a participar serà imprescindible l’ús del casc.

López comentava que “per als més petits, que potser encara no dominen del tot la bicicleta, es faran activitats a la carpa de l’Atlàntic amb circuits i exercicis perquè puguen gaudir de l’esport i al mateix que milloren la seua pràctica amb la bici”. Per acabar, la regidora animava tots els veïns a participar en aquesta jornada d’esport, germanor i sostenibilitat.