Inici PREMSA VALENCIANA Vinaròs celebra La Nit de la Cultura 2018

Vinaròs celebra La Nit de la Cultura 2018

577


Divendres 30 de novembre, es va celebrar a l’Hotel Roca aquest sopar-gal·la, organitzat per Amics de Vinaròs, i amenitzat pel cantant valencià Paco Muñoz, i on es va fer presentació del Calendari dedicat a destacades Ciutadanes Vinarossenques, fent homenatge a les que apareixen en aquest.


També es va fer entrega del X Premi d’Investigació Històrica J.M. Borràs Jarque, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, al doctor en Història per la Universitat de València, Roberto Blanes i el Premi del X Concurs Internacional d’Aquarel·la Puig Roda, amb el patrocini de la Diputació de Castelló, al pintor manxec Juan Saturio.


L’acte va comptar amb la presència del diputat provincial Juan Bautista Juan i el regidor de Cultura, Marc Albella, entre altres autoritats municipals, i va concloure en el discurs del president de l’associació, Jose Luís Pascual, que va recordar la importància de les reivindicacions per a preservar el patrimoni cultural i històric.


Tots els assistents van gaudir d’una nit social i cultural i a més van rebre com a obsequi llibres de l’Editorial Antinea.


L’acte va ser presentat per Emma Bas, en la presència de Fernando Romillo de l’associació ‘Amics de Vinaròs’

No us perdeu el reportatge especial al proper 7dies actualitat de Vinaròs, en fotogaleria de totes les taules, ‘photocall‘ i moltes més fotos de l’acte.

Article anteriorPresentació Dama de la coral Polifònica de Benicarló
Article següentVinaròs participa en la 14ª edició del Congrés Nacional del Medi Ambient, CONAMA 2018