Inici VINARÒS Vinaròs aposta pel nou centre ocupacional comarcal

Vinaròs aposta pel nou centre ocupacional comarcal

316

L’Ajuntament inicia els primers contactes amb la Generalitat per a la creació d’un centre ocupacional al Baix Maestrat per afavorir una sortida laboral per a les persones amb discapacitat.

El Govern Municipal ha engegat les primeres converses amb la Generalitat per a la creació d’un centre ocupacional al Baix Maestrat. Aquesta és una demanda feta de forma conjunta per Cocemfe Maestrat, l’Associació Creixem i l’entitat de persones discapacitades “Els Fenòmens”. Per la seva banda, l’Ajuntament s’adherirà a la iniciativa amb una moció signada per tot els grups municipals que es presentarà en el proper plenari del mes de febrer.

Des del Govern Municipal s’ha destacat que la creació del centre ocupacional és una reivindicació històrica per part del col·lectiu de discapacitats per tal de tenir una major sortida laboral, a més també de ser un recurs molt important per afavorir la integració social a través de l’ocupació. Així mateix l’equip de govern ja ha contactat amb la Generalitat per fer una primera reunió de com es podria desenvolupar aquest nou espai a la localitat, una idea que ha estat molt ben acollida des del Govern Autonòmic, que s’ha mostrat interessat en la proposta.

En aquest sentit, cal destacar que el Consistori ja treballa en els possibles locals municipals que podria oferir a la Generalitat per a la creació del nou centre ocupacional del Baix Maestrat. Per acabar l’Ajuntament ha assenyalat que la primera reunió servirà sobretot per començar a determinar quin serà l’espai més indicat per ubicar el nou servei, així també com definir les primeres línies de treball per a que aquesta demanda puga ser una realitat.

Article anteriorEls alumnes del Francesc Catalán i del Ángel Esteban visiten l’Ajuntament de Benicarló
Article següentIES Ramón Cid en la UJI