Inici VINARÒS Vinaròs adquireix nous aparcabicicletes

Vinaròs adquireix nous aparcabicicletes

70

La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Vinaròs ha adquirit un nou model d’aparcabicicletes per millorar el servei a la localitat. En concret es tracta de 115 unitats de l’empresa Equipamientos para Entorno Urbano, amb una inversió de 3.156€.

La regidora de l’àrea, Carmen Morellà, ha destacat que el nou model permet estacionar vàries bicicletes sense tenir que introduir la roda, fet que resulta molt més còmode per als usuaris. En aquest sentit, assenyalava que s’havien rebut queixes que els actuals models dificultaven el seu ús, especialment quan hi ha moltes bicicletes aparcades, ara amb el nou sistema resultarà molt més còmode per als usuaris.

La Brigada Municipal canviarà els aparcabicicletes més malmesos i instal·larà noves unitats en altres punts del municipi per a millorar el servei, i facilitar l’ús de la bicicleta als veïns.

Article anteriorACTUALITAT CORONAVIRUS: de nou continua augmentant la nova ona però ja sense fre. El curs escolar continuarà amb 100% de presencialitat
Article següentTotes les nostres revistes GRATIS del 2021… i moltes més