Inici VINARÒS Vinaròs acull l’entrega de les distincions SICTED a set empreses de la...

Vinaròs acull l’entrega de les distincions SICTED a set empreses de la localitat

227

El Centre del Coneixement del Vinalab ha sigut l’escenari de l’entrega de les distincions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) que atorga la Secretaria de l’Estat de Turisme a les empreses del sector interessades en aconseguir l’excel·lència dels serveis. En el cas de Vinaròs han sigut set negocis els que han estat reconeguts per primera vegada amb aquest diploma.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, el regidor de Turisme, Domènec Fontanent i el director d’Intel·ligència Turística Mario Villar, així també com els empresaris que s’han traslladat fins al Vinalab per rebre els diplomes. Cal destacar que per aconseguir el reconeixement SICTED les empreses han de passar diverses auditories per part de tècnics especialitzats per tal de certificar que compleixen tots els estàndards de qualitat i per tant són mereixedores de la distinció.

Durant l’acte Villar ha destacat la feina que s’ha fet des de Turisme Vinaròs i la gran implicació dels tècnics municipals per aconseguir implantar el SICTED a la localitat. En aquest sentit, ha comentat que no només s’ha de treballar el turisme des de la promoció i les xarxes socials, sinó que també cal garantir una atenció en primera persona de qualitat per fer de la ciutat una destinació més competitiva.

L’alcalde de Vinaròs Enric Pla insistia que “s’ha d’apostar per la intel·ligència turística per aconseguir un creixement del sector des de la sostenibilitat i l’accessibilitat, tot amb la voluntat de compartir experiències i ser autèntics, un camí al que s’han afegit les set empreses distingides amb el SICTED”.

Article anteriorLlargues cues per a les ajudes al lloguer 2019
Article següentLes Falles de Benicarló tindran un Premi per la Igualtat