Inici VINARÒS Vinaròs acollirà diumenge una nova edició de Botigues al Carrer

Vinaròs acollirà diumenge una nova edició de Botigues al Carrer

228

Els comerciants ompliran el centre de la ciutat amb una quarantena de paradetes, des de les 9h fins a les 20h, amb productes de final de temporada tardor-hivern.

Diumenge els comerços tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova edició de Botigues al Carrer que de nou organitza l’Associació de Comerciants de Vinaròs (ACV), amb la col·laboració de l’Ajuntament. Prop una quarantena d’establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada tardor-hivern.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica, Domènec Fontanet, ha convidat als veïns de tota la comarca a apropar-se fins a Vinaròs aquest diumenge per gaudir de tota l’oferta de productes que s’oferirà. En aquest sentit, destacava que “a banda del comerç la ciutat també disposa d’una amplia varietat de restaurants i cafeteries per gaudir de la bona gastronomia local, tot en una jornada de diumenge ideal per vindre fins a Vinaròs per gaudir del dia i les compres”.

La presidenta de l’ACV, María Ángeles Pereda, ha detallat que es comptarà amb una gran oferta comercial que anirà des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliàries que mostraran tots els sues productes amb ofertes especials. Pel que fa a l’horari, les botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquè els veïns disposen de temps suficient per fer les compres.

Article anteriorPolicia Local de Benicarló protesta en el ple de l’ajuntament
Article següent(Galeria) Cridà Falles de Benicarló 2019