Inici VINARÒS Vinaròs acollirà aquest dissabte una gran vetllada de boxa

Vinaròs acollirà aquest dissabte una gran vetllada de boxa

125

Després de 22 anys torna aquest esport a la localitat amb combats que decidiran els lluitadors que accediran a la final del torneig de la Comunitat Valenciana

El regidor d’Esports, Lluís Adell, acompanyat per la presidenta del Club de Boxeo de Vinaròs, Alba Esteve i el director esportiu de la Federació de Boxeig de la Comunitat Valenciana, Johan Lluch, ha presentat la vetllada de boxa que se celebrarà aquest dissabte al pavelló poliesportiu. D’una banda, es disputaran les semifinals del campionat de la Comunitat Valenciana, VII Trofeu Olímpic Fernando Riera, que  comptarà amb la participació del vinarossenc Reda El Amaroui que s’enfrontarà a Rubén Ibáñez amb l’objectiu d’arribar a la final que es disputarà a Sueca.

D’altra banda, també es disputarà la final de l’Open de la Comunitat Valenciana, adreçada especialment per a boxejadors estrangers, on també s’espera un alt nivell competitiu.

Adell ha destacat que “aquesta competició forma part del nou impuls que des de l’Ajuntament es vol donar a l’esport, amb la celebració de competicions de primer ordre perquè els veïns de Vinaròs i la comarca puguen gaudir de grans espectacles esportius”. En aquest cas, Adell indicava que després de 22 anys torna la boxa al municipi gràcies a la implicació del Club de Boxeo, que serà l’encarregat d’organitzar la vetllada amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Per la seua banda, la presidenta de Club de Boxeo Vinaròs, Alba Esteve, agraïa el suport de l’Ajuntament per fer possible aquesta jornada única que se celebrarà dissabte. Segons assenyalava “des de la Federació se’ns va donar l’oportunitat de convertir-nos en seu oficial de les semifinals del campionat autonòmic i vam decidir aprofitar aquesta oportunitat per portar la boxa fins a Vinaròs”.

Durant la roda de premsa, Lluch comentava que la vetllada de boxa serà una bona oportunitat de mostrar la part més esportiva d’aquesta disciplina, que segons destacava ha ajudat a molts joves en el seu desenvolupament. Pel que fa a la competició, Lluch incidia en el combat que es disputarà entre el representant vinarossenc Reda El Amaroui i Rubén Ibáñez en la categoria dels 86 quilos, indicant que serà un bon espectacle.

Les entrades per a gaudir de la vetllada de boxa es poden aconseguir de forma anticipada a la seu del Club de Boxeo, ubicat a l’antiga carretera N-340, número 76 i també a La Taberna, així com al bar del Mercat Municipal.