Inici VINARÒS Vinaròs acollirà aquest cap de setmana la Lliga d’Handbol Platja

Vinaròs acollirà aquest cap de setmana la Lliga d’Handbol Platja

86

Les platges del Fortí i Fora del Forat seran l’escenari d’aquesta cita esportiva que comptarà amb la participació de 49 equips i prop de 700 jugadors d’arreu de la Comunitat Valenciana

Vinaròs es convertirà aquest cap de setmana en el referent esportiu de la Comunitat amb la celebració d’una vetllada de boxa i també amb la disputa de la Lliga d’Handbol Platja. El regidor de l’àrea, Lluís Adell, acompanyat pel gerent de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, Miguel Soria, el president del Club Balonmano Vinaròs, Juan Carlos Ribera i el president del Club Handbol Benicarló, Jaume Verge, ha presentat la competició.

Adell ha destacat que “acollir aquesta important cita esportiva forma part del nou impuls que es vol donar al sector, amb la finalitat de rebre i organitzar esdeveniments que siguen d’interés tant per a Vinaròs com per a la resta de la comarca”. Així mateix, assenyalava que aquest tipus de competicions també són una bona forma de fomentar la pràctica de l’esport i la vida saludable.

Per la seua banda, Soria ha indicat que un dels principals objectius de la Federació és promocionar i impulsar la pràctica de l’handbol a tota la Comunitat Valenciana i en especial a la província de Castelló. En aquest sentit, agraïa la implicació dels clubs de Vinaròs i Benicarló per fer possible la celebració aquest cap de setmana de la Lliga d’Handbol Platja.

Pel que fa a la competició, Soria comentava que participaran un total de 49 equips de diferents categories, incloent les seleccions autonòmiques que jugaran per a preparar el Campionat d’Espanya. Segons afegia hi haurà prop de 700 jugadors que disputaran un total de 90 partits durant tot el cap de setmana, per tant una bona oportunitat per gaudir del millor handbol platja de la Comunitat Valenciana.

Ribera agraïa a la Federació el fet d’haver escollit Vinaròs com a seu per a disputar la Lliga d’Handbol Platja, fet que suposarà una important promoció per al club. Així mateix, també agraïa la col·laboració de l’Ajuntament i del club de Benicarló. En aquest cas, el seu president, Verge, insistia que sempre oferiran el màxim suport possible als esdeveniments que Federació organitze a la comarca i anunciava que per al 8 de juny Benicarló, en col·laboració al club d’Handbol d’Alcalà de Xivert, acollirà un partit entre les seleccions masculines i femenines de la Comunitat Valenciana i Catalunya.