Inici VINARÒS Vinaròs acollirà a partir de demà un Mercat Pirata

Vinaròs acollirà a partir de demà un Mercat Pirata

264

La pèrgola del passeig de Colom s’omplirà de paradetes amb productes artesanals, a més d’oferir animació musical i jocs infantils

A partir de demà dijous i fins al proper diumenge 11 de setembre la pèrgola del passeig de Colom acollirà una fira d’artesania inspirada en un mercat pirata. L’espai s’omplirà de paradetes amb productes artesanals i de proximitat, a més de comptar amb jocs infantils per crear un bon ambient familiar.

A banda de poder realitzar compres, també s’ha organitzat una programació especial amb actuacions de música tradicional, cants pirates, animació teatral i fins i tot una cercavila.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que el Mercat Pirata serà un espai d’oci perquè tota la família puga gaudir de les compres i de les activitats que s’han organitzat. Segons assenyalava és important crear iniciatives com aquestes durant el mes de setembre per ajudar a allargar la temporada estiuenca. En aquest sentit, Albella comentava que les dades registrades fins ara són positives amb una ocupació turística durant els mesos de juliol i agost del 92,5%, i es preveu que per aquest setembre continuen en aquesta bona línia.