Inici VINARÒS Vinaròs acollirà a partir de demà un Mercat Mariner

Vinaròs acollirà a partir de demà un Mercat Mariner

244

La pèrgola del passeig de Colom s’omplirà de paradetes amb productes artesanals, a més d’oferir animació musical i jocs infantils

A partir de demà dijous i fins al proper diumenge 9 d’abril la pèrgola del passeig de Colom acollirà una fira d’artesania inspirada en un mercat mariner. L’espai s’omplirà de paradetes amb productes artesanals i de proximitat, a més de comptar amb jocs infantils per crear un bon ambient familiar.

A banda de poder realitzar compres, també s’ha organitzat una programació especial amb actuacions de música tradicional, cants mariners, animació teatral i fins i tot una cercavila.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que el Mercat Mariner serà un espai d’oci perquè tota la família puga gaudir de les compres i de les activitats que s’han organitzat. Segons assenyalava “és important crear iniciatives com aquestes durant les vacances de Setmana Santa per ajudar a dinamitzar la ciutat per als veïns i visitants que durant aquests dies s’aproparan per gaudir de la nostra festivitat, declarada d’Interès Turístic Autonòmic”.

Albella aprofitava per indicar que al Centre d’Interpretació Turística-Cotxera Batet durant aquests dies es podrà visitar l’exposició de les miniatures de Setmana Santa, en concret del 6 al 8 d’abril de 10:00h a 13:00h i de 18:00h a 21:00h.