Inici COMARQUES Vilafranca celebra el 21 i 22 d’abril el Dia de la Terra

Vilafranca celebra el 21 i 22 d’abril el Dia de la Terra

57
Vilafranca del Arte i Abadia Seven, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, han preparat un complet programa d’activitats familiars amb motiu del Dia de la Terra.

Així, demà divendres 21 d’abril a les 18h s’inaugurarà l’exposició ‘La terra: el camí’ de Cristina Gallen i José Rojas en Abadía Seven. L’exposició podrà visitar-se fins al 30 d’abril en horari de 12h a 14h els dissabtes i els diumenges i de 18h a 20h els divendres i dissabtes.

El dissabte 22 en la plaça de l’Església, de 10h a 12h, Natalia Ponce oferirà un taller per a crear bestioles de fang. I, al mateix horari i mateix lloc, també es podrà participar en un taller de ‘Reciclatge amb ritme’ en el qual convertir residus en instruments musicals. Seguidament, de 12h a 12.30h, Ruth Sancho oferirà la performance poètica ‘Poesia terrena’.

La jornada seguirà a la vesprada al carrer el Cid amb el taller de decoració ecològica ‘Land Art – art terrenal’ de 17h a 18h i amb l’actuació coral de Graham Bell Tornado Terra Love a les 18h.