Inici VINARÒS Un nou parc infantil a la platja del Fora Forat

Un nou parc infantil a la platja del Fora Forat

338

El nou espai consta amb un total de 50 metres quadrats i suposarà un nou al·licient per als més petits de la casa

Turisme Comunitat Valenciana ha instal·lat avui mateix un nou parc infantil a la platja de Fora del Forat per ampliar així els serveis que s’ofereixen per als banyistes. En aquest cas, es tracta d’una proposta adreçada per als més petits, amb diferents jocs i elements modulars, perquè puguen jugar a la vora de la mar.

El regidor d’Interès Turístic i Promoció de la Ciutat, Marc Albella, ha explicat que “la instal·lació del nou parc s’ha fet ara al setembre per no interrompre l’activitat estiuenca de la platja”. En aquest sentit, comentava que es tracta d’un servei més que s’afegeix a Salvament, fàcil accessibilitat i atenció a les persones amb discapacitat, per fer de Fora del Forat un platja òptima per a totes les edats i tots els banyistes.

Cal destacar que Turisme Comunitat Valenciana és l’encarregada d’assumir totes les despeses del nou parc infantil, amb una inversió de 15.000€. Albella ha assenyalat que aquesta ha sigut una de les moltes peticions que s’ha traslladat a Turisme i assenyalava que s’espera, que al llarg dels propers anys, continuen arribant noves inversions i millores per a les platges de Vinaròs.

Per acabar, el regidor explicava que el manteniment de la costa és possible gràcies a la tasca conjunta amb el departament d’Obres i Serveis, encapçalat per Carmen Morellà, que ja ha posat en marxa el calendari d’actuacions des de gener fins a desembre, per garantir que litoral de la ciutat estiga en òptimes condicions durant tot l’any.

Article anterior(Galeria) Morella, capital de Els Ports
Article següentDia de la Cinta a Tortosa