Inici VINARÒS Turisme Vinaròs presenta les XXIX Jornades de la Cuina dels Arrossos

Turisme Vinaròs presenta les XXIX Jornades de la Cuina dels Arrossos

208

La proposta gastronòmica més antiga de la ciutat torna del 13 al 26 de novembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals

Aquest matí s’han presentat les XXIX Jornades de la Cuina dels Arrossos organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, amb la col·laboració de l’associació Vinaròs Gastronòmic. En aquesta edició participen un total de 9 establiments amb menús originals i creatius, que combinen els arrossos més tradicionals amb la cuina més innovadora i atrevida, sempre amb productes de gran qualitat per satisfer els paladars més exigents.

Els establiments participants són Bergantín, La Isla, Nou Gastrobar, Nou Parada, La Puerta Azul, Casa Lina, Brasserie El Poal, La Cullera i Rafel El Cristalero. Melós de bacallà i verdures, arròs de magret d’ànec i bolets, arròs amb bolets, llagostins, pernil i cigrons o raviolis d’arròs negre amb peix blanc, puré d’olives negres i fons de crema de timonet, són de les propostes que han elaborat als xefs.

Cada establiment oferirà menús complets, que oscil·laran entre els 33 i 48 €, amb entrants, plat principal a escollir i postres, celler a banda. Així mateix, un dels restaurants inclourà la possibilitat del menú executiu entre setmana per gaudir de la bona cuina en format reduït.

Durant la presentació el regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, destacava que “es tracta de menús complets amb plats que ben segur sorprendran als comensals, gràcies a la feina dels xefs, que cada any s’esforcen per a crear propostes innovadores”. Així mateix, agraïa la feina de Vinaròs Gastronòmic per continuar amb la celebració d’aquestes jornades i per la important tasca a realitzar en la promoció gastronòmica de la localitat.

Per la seua banda la presidenta de Vinaròs Gastronòmic, Dolors Castell, animava tots els veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs del 13 al 26 de novembre per degustar els menús únics de les Jornades dels Arrossos.

Tota la informació amb els menús detallats es podrà consultar a la pàgina de l’Ajuntament de Vinaròs, xarxes socials i a la Tourist Info.