Inici VINARÒS Turisme Vinaròs present al XV Fòrum SICTED a la ciutat de València

Turisme Vinaròs present al XV Fòrum SICTED a la ciutat de València

210

Per primera vegada la Regidoria de Turisme de Vinaròs participa en el fòrum de qualitat turística

L’edifici Veles e Vents de València va acollir el 28 i 29 de novembre el XV Fòrum SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística), organitzat per la Secretaria d’Estat de Turisme i la Generalitat Valenciana.

Representants institucionals, així com professionals i experts del sector turístic van debatre i exposar les seues idees sobre les oportunitats dels destins turístics en l’aposta per la qualitat, com a eix de desenvolupament de les diferents estratègies competitives. El fòrum va ser inaugurat pel Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i va comptar amb la presència d’Isabel María Oliver, secretària d’Estat de Turisme, Indústria Comerç i Cultura, i del subdirector general de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística de la Secretaria d’Estat, Rubén López. Colomer va remarcar que aquest projecte SICTED «sintonitza perfectament amb la nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana, que consagra el treball amb les aliances com un element central de transformació del model turístic». Vinaròs ha entrat a formar part d’aquest projecte SICTED enguany, seguint les accions proposades pel pla estratègic.

La Regidoria de Turisme ha estat treballant conjuntament amb les empreses de Vinaròs que van decidir adherir-se al projecte SICTED i que esperen el pròxim dia 15 de desembre rebre el distintiu de qualitat

Article anterior(Fotogalería) Club Natació Vinaròs TROFEU INTERNACIONAL CASTALIA
Article següentCB BENICARLÓ 91 vs 72 CB PUERTO SAGUNTO Liga EBA