Inici VINARÒS Turisme Vinaròs present al XV Fòrum SICTED a la ciutat de València

Turisme Vinaròs present al XV Fòrum SICTED a la ciutat de València

168

Per primera vegada la Regidoria de Turisme de Vinaròs participa en el fòrum de qualitat turística

L’edifici Veles e Vents de València va acollir el 28 i 29 de novembre el XV Fòrum SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística), organitzat per la Secretaria d’Estat de Turisme i la Generalitat Valenciana.

Representants institucionals, així com professionals i experts del sector turístic van debatre i exposar les seues idees sobre les oportunitats dels destins turístics en l’aposta per la qualitat, com a eix de desenvolupament de les diferents estratègies competitives. El fòrum va ser inaugurat pel Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i va comptar amb la presència d’Isabel María Oliver, secretària d’Estat de Turisme, Indústria Comerç i Cultura, i del subdirector general de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística de la Secretaria d’Estat, Rubén López. Colomer va remarcar que aquest projecte SICTED «sintonitza perfectament amb la nova Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat de la Comunitat Valenciana, que consagra el treball amb les aliances com un element central de transformació del model turístic». Vinaròs ha entrat a formar part d’aquest projecte SICTED enguany, seguint les accions proposades pel pla estratègic.

La Regidoria de Turisme ha estat treballant conjuntament amb les empreses de Vinaròs que van decidir adherir-se al projecte SICTED i que esperen el pròxim dia 15 de desembre rebre el distintiu de qualitat