Inici VINARÒS Turisme Vinaròs entrega els premis a les millors propostes de Vinaròs de...

Turisme Vinaròs entrega els premis a les millors propostes de Vinaròs de Tapa en Tapa

152

El Poal aconsegueix el guardó a la millor creació seguit del Mandragora i Vanilla&Coco, segons les valoracions dels comensals

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic ha fet entrega dels premis a les millors creacions de les jornades gastronòmiques de Vinaròs de Tapa en Tapa. Recordem que el concurs s’ha realitzat amb les valoracions dels comensals, que almenys, han degustat sis de les propostes elaborades pels establiments. En total han participat 24 bars, cafeteries i restaurants, que una vegada més han sorprés amb unes tapes innovadores i creatives, amb el millor producte de proximitat.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha agraït la participació dels 24 establiments per fer possible una vegada més la celebració de Vinaròs de Tapa en Tapa. Segons afegia “es tracta d’una de les propostes gastronòmiques més participatives de la nostra ciutat amb centenars de tapes servides, que al mateix temps també és una bona forma de promocionar el sector de la restauració, amb receptes originals i creatives”.

Pel que fa als guardons, el primer premi, amb el 28,75% dels vots, ha sigut per a l’establiment El Poal amb la tapa fusió El Poal. El segon premi, amb el 15% de les votacions, ha sigut pel Mandragora amb la proposta lasanya a la trufata, mentre que el tercer guardó amb el 13,75% dels vots ha sigut per a Vainilla&Coco per la creació delícies d’alls tendres amb romesco.

L’alcalde, Guillem Alsina, felicitava als guardonats i destacava que “Vinaròs de Tapa en Tapa és una bona oportunitat per allargar la temporada turística, a més de ser un aparador per a gaudir de l’excel·lent gastronomia que ofereix el municipi”.

Regals per al jurat popular

D’altra banda, també s’ha fet l’entrega de regals per a les persones que han participat com a jurat popular, amb la degustació d’almenys sis tapes. Els afortunats han aconseguit 10 lots de marxandatge de Vinaròs i vuit experiències gastronòmiques de Saborea Vinaròs. Aquestes són Pescaturisme, visita i degustació a un Celler, visita a una explotació de tòfones i bolets i visita a un camp de taronges i degustació de les mateixes.