Inici BENICARLÓ Turisme millora l’accessibilitat de les platges del Morrongo i la Caracola

Turisme millora l’accessibilitat de les platges del Morrongo i la Caracola

323

Turisme millora l’accessibilitat de les platges del Morrongo i la Caracola

S’han adquirit dos caminadors de platja per a persones amb dificultats de mobilitat i 100 metres de passarel·les enrotllables per a transportar les cadires amfíbies fins a la vora de la mar.

La Regidoria de Turisme ha invertit 15.290 euros a través d’una subvenció de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a millorar l’accessibilitat a les platges del Morrongo i la Caracola, les dos que compten amb bandera blava.

L’actuació ha consistit a adquirir dos caminadors de platja per a persones amb dificultats de mobilitat i 100 metres de passarel·les enrotllables que permeten transportar amb més facilitat les cadires amfíbies fins a la vora de la mar. Aquestes passarel·les també les poden fer servir les persones que caminen amb crosses o amb caminadors propis.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha emmarcat aquesta actuació en «l’aposta constant de l’Ajuntament de Benicarló per anar implementant millores a les platges». Cardona ha afegit que «aquestes passarel·les i els caminadors eren un compte pendent que teníem amb les persones amb mobilitat reduïda, que ara podran arribar fins a la vora de la mar sense cap tipus d’entrebanc».

La Brigada d’Obres i Serveis s’encarrega diàriament de la neteja i el manteniment de les passarel·les.

Article anteriorLa Colla de Nanos i Gegants actuarà al Vinaròs Arena el dissabte 28 d’agost
Article següentPeníscola homenatjarà la seua Patrona aquest mes de setembre