Inici VINARÒS TSV aposta pel sentit únic de la costa sud i proposa aplicar-la a la...

TSV aposta pel sentit únic de la costa sud i proposa aplicar-la a la costa nord

422

Totes i Tots Som Vinaròs (TSV) ha argumentat la seva postura favorable a direcció única de la costa sud posada en funcionament des del mes de maig i ha mostrat la seva disconformitat amb la moció que ha presentat el PP al ple sol·licitant una comissió d’investigació en considerar que l’equip de govern ha pres aquesta decisió sense informes tècnics que l’avalen.


La portaveu de TSV, Anna Fibla, va assenyalar que “estem convençuts que el sentit únic de la costa sud ha propiciat que tots els vinarossencs, visquin on visquin, gaudisquen d’un espai tranquil on els vianants i els ciclistes són els protagonistes”. Malgrat això, va considerar que “és cert que es pot millorar la zona, i en això treballarem”.
Fibla es va preguntar “perquè el PP vol investigar aquesta decisió quan ja existeix un escrit del secretari de l’Ajuntament que explica clarament que no hi ha cap inconvenient en què pugui dur-se a terme”. “Considerem que el que volen és treure rèdit polític, estan acostumats a fer política de campanar”, va assenyalar. “No volem malgastar diners de les arques municipals perquè intervinguin en comissions d’investigació els funcionaris i perdre hores de treball. En aquests moments el que cal fer és treballar per Vinaròs de veritat”, va afegir.

La portaveu de TSV va recordar que a Vinaròs s’han convertit en zona de vianants abans altres zones, com el centre i el passeig marítim, i que també va haver-hi crítiques. “Si preguntéssim ara als veïns si voldrien que tornessin a passar cotxes per aquests carrers, estic convençuda que dirien que no”, va subratllar.
També va anunciar Fibla que proposaran “la dirección única de la costa nord per a crear un eix que unisca Sol de Riu i Aiguadoliva i que millori la sostenibilitat i la qualitat de vida de tots els vinarossencs”.

Per part seva, Hugo Romero, va dir que el que pretén el PP amb aquesta moció “és fer soroll i una cortina de fum, com ens té acostumats, perquè en aquest cas saben perfectament les competències que té l’alcalde i el secretari ja va emetre un escrit apuntant que està en el marc de les potestats de l’alcaldia”.

Romero va indicar que el vot a aquesta moció del seu grup “serà negatiu, perquè el PP l’única cosa que vol presentant-la és enganyar als vinarossencs”.

Finalment, Sebastià Fabregat, portaveu de l’assemblea de TSV, va explicar que “el nostre programa electoral ho diu clar: volem prioritzar la bicicleta en el trànsit de la ciutat en detriment del vehicle a motor, i el sentit únic de la costa sud és el primer pas. Si el PP vol saber els qui són els responsables de la decisió, som nosaltres. La seva moció no té sentit”.

Article anteriorLa Foradada: costa nord de Vinaròs
Article següentVinaròs rebrà una subvenció per al Projecte Itineraris