Inici PREMSA VALENCIANA ‘Truco i ningú contesta’: cues a l’oficina d’atenció al ciutadà

‘Truco i ningú contesta’: cues a l’oficina d’atenció al ciutadà

692


Des de fa uns dies, els lectors de Vinaròs denuncien a 7dies que no hi ha cap atenció ciutadana, ni presencial ni virtual a l’oficina de cita prèvia. Simplement, al telèfon 964 40 21 69, ningú contesta.

Des de 7dies hem volgut comprovar-ho i divendres 18 hem fet trucades durant tot el matí, sense rebre cap contestació. Finalment, hem anat en persona, i la persona que atén fora, el policia, ens ha informat que el telèfon no funciona i molt amablement ens ha donat un paperet per a demanar la cita prèvia en línia.

El següent problema és que la web de cita prèvia, segons el navegador que s’use, indica que “no es un sitio seguro”, en la qual cosa és confon als usuaris (afegim un exemple en la web de turisme, visitada amb un Iphone),També la data per a la cita varia segons el servei sol·licitat: més d’una setmana, arribant inclús a l’extrem de Cita prèvia Taxes, Bens i Certificats Cadastre on directament “No existen citas previas libres“, quedant-se els ciutadans sense la possibilitat de pagar determinades taxes i arriscant-se a rebre la multa corresponent per endarreriment.

Article anteriorVinaròs presenta les noves propostes gastronòmiques de setembre i octubre
Article següentAlejandra: Ángeles y demonios