Inici VINARÒS Totes i Tots Som Vinaròs exigeix una revisió del pacte amb el...

Totes i Tots Som Vinaròs exigeix una revisió del pacte amb el PSPV Vinaròs

288

Anna Fibla accepta les disculpes del PSPV i confia que la coalició “sortirà reforçada”

Després que la líder de TSV i regidora de Cultura, Anna Fibla, assegurés haver estat apartada per l’alcalde de la roda de premsa de presentació dels multicinemes, fet que va obrir una escletxa en la coalició de govern. Els tres regidors de Totes i tots som Vinaròs (TSV), acompanyats de part de la seva executiva, van comparèixer dilluns en la seu del partit

TSV va reiterar en un comunicat, la seva predisposició de “continuar formant part d’un equip de govern progressista però sempre des del diàleg, el consens i la negociació, pensant primer en els interessos dels vinarossencs que en els del part. Fibla va llegir el comunicat en el qual va assenyalar que hi ha hagut “conductes desafortunades d’alguns membres del partit socialista, però acceptem les seves disculpes”, i que aquest incident “ha causat un punt d’inflexió en les relacions entre tots dos partits que considerem com una oportunitat per a millorar i polir les relacions entre els membres de la coalició”.

Des de TSV, veuen necessari millorar l’acord al qual van arribar tots dos partits després de les eleccions, i soliciten “una revisió del pacte” que exigirà incloure “un protocol d’actuacions i un seguiment del mateix per part de les executives de tots dos partits”.

Aquest protocol d’actuacions, van apuntar, “revisarà els objectius de la coalició i el seu compliment per les dues parts, amb major coordinació en l’acció de govern entre els dos socis, i estarà basat en els principis de lleialtat i cooperació, amb objectius conjunts seran consensuats per a portar endavant les polítiques progressistes mantenint la unitat d’acció política”. També demanen “coordinar i programar de manera conjunta i consensuada les accions de comunicació en les iniciatives de desenvolupament del programa comú de govern”.

“estem convençuts que els ciutadans no entendrien que deixéssim de formar part d’un govern en el qual tenim molt a dir i no podem deixar escapar el fet d’aplicar les nostres polítiques d’inclusió, integració i sostenibilitat”.Va dir per a tancar la roda de premsa Fibla.