Inici VINARÒS Tot a punt per a Sant Canut i Sant Sebastiá 2018

Tot a punt per a Sant Canut i Sant Sebastiá 2018

399

La programació de Sant Canut a la plaça de l’Ermita començarà el 19 de gener a les 20:00 hores amb l’actuació del grup Arreu. Seguidament, a les 21:30 hores, serà el torn de l’Orquestra Àgora i a partir de la 1:30 hores els DJ Marc Sorolla, Carlos Martorell i Joan Blanchadell amenitzaran la festa.

Per als que vulguen fer ús del transport públic hi haurà un servei d’autobusos gratuïts des del Palau de Justícia a l’Ermita i de baixada des de l’Ermita fins al mateix Palau de Justícia. Es podrà pujar des de les 19:30 hores fins a les 00:30 hores, amb freqüències cada hora. Per baixar, els busos sortiran de tornada a la població a partir de les 00:45 fins a les 4 am.

Al dia següent, el 20 de gener, la imatge de Sant Sebastià sortirà a les 7:30 hores en romeria i a mig camí es farà el tradicional repartiment de pastissets i mistela. En arribar a l’Ermita tindrà lloc la missa de pelegrins i a partir de les 11:15 hores està previst que comence la programació més cultural i festiva.

Posteriorment, a les 12:00 hores, es realitzarà la missa major i en acabar començarà el repartiment d’arròs amb el sistema de tuppers. Cada tupper homologat i amb dues racions de paella costarà un euro, que es destina a una causa benèfica. Els tiquets ja es poden comprar a la planta baja de l’Ajuntament i també es podran adquirir el dia 20 a la mateixa plaça fins a fi d’existències.

Igual que l’any passat, també hi haurà un servei d’autobusos per pujar i baixar de l’Ermita, si bé en aquest cas no serà gratuït. El cost de cada viatge serà d’1 euro i mig, a excepció d’aquells usuaris amb targeta daurada. L’horari de pujada serà de les 9 a les 17 hores des del Palau de Justícia i de 9:30 a 18:00 hores durant la tarda. Aquest any s’ha ampliat a petició dels usuaris una freqüència.

“Des de l’Ajuntament animem a la població a pujar a l’Ermita, tant per a Sant Canut com per Sant Sebastià, aprofitant que serà dissabte i que, pel que sembla, el clima que tindrem serà bastant millor que el que vam tenir l’any passat”.