Inici VINARÒS Tot a punt per a Sant Canut i Sant Sebastiá 2018

Tot a punt per a Sant Canut i Sant Sebastiá 2018

450

La programació de Sant Canut a la plaça de l’Ermita començarà el 19 de gener a les 20:00 hores amb l’actuació del grup Arreu. Seguidament, a les 21:30 hores, serà el torn de l’Orquestra Àgora i a partir de la 1:30 hores els DJ Marc Sorolla, Carlos Martorell i Joan Blanchadell amenitzaran la festa.

Per als que vulguen fer ús del transport públic hi haurà un servei d’autobusos gratuïts des del Palau de Justícia a l’Ermita i de baixada des de l’Ermita fins al mateix Palau de Justícia. Es podrà pujar des de les 19:30 hores fins a les 00:30 hores, amb freqüències cada hora. Per baixar, els busos sortiran de tornada a la població a partir de les 00:45 fins a les 4 am.

Al dia següent, el 20 de gener, la imatge de Sant Sebastià sortirà a les 7:30 hores en romeria i a mig camí es farà el tradicional repartiment de pastissets i mistela. En arribar a l’Ermita tindrà lloc la missa de pelegrins i a partir de les 11:15 hores està previst que comence la programació més cultural i festiva.

Posteriorment, a les 12:00 hores, es realitzarà la missa major i en acabar començarà el repartiment d’arròs amb el sistema de tuppers. Cada tupper homologat i amb dues racions de paella costarà un euro, que es destina a una causa benèfica. Els tiquets ja es poden comprar a la planta baja de l’Ajuntament i també es podran adquirir el dia 20 a la mateixa plaça fins a fi d’existències.

Igual que l’any passat, també hi haurà un servei d’autobusos per pujar i baixar de l’Ermita, si bé en aquest cas no serà gratuït. El cost de cada viatge serà d’1 euro i mig, a excepció d’aquells usuaris amb targeta daurada. L’horari de pujada serà de les 9 a les 17 hores des del Palau de Justícia i de 9:30 a 18:00 hores durant la tarda. Aquest any s’ha ampliat a petició dels usuaris una freqüència.

“Des de l’Ajuntament animem a la població a pujar a l’Ermita, tant per a Sant Canut com per Sant Sebastià, aprofitant que serà dissabte i que, pel que sembla, el clima que tindrem serà bastant millor que el que vam tenir l’any passat”.

Article anteriorPREMIO AL “PINXO DE CARXOFA MÉS ETXURAT”
Article següent(FotoGalería) Sant Sebastiá va omplir l’Ermita de Vinaròs