Inici VINARÒS Tot a punt a Vinaròs per a celebrar aquest diumenge la Marxa...

Tot a punt a Vinaròs per a celebrar aquest diumenge la Marxa Saludable Popular

69

Serà una gran jornada esportiva que inclourà activitats de vòlei, bàsquet i birles, entre altres propostes per tal de fomentar la pràctica de l’activitat física

Vinaròs viurà aquest diumenge una jornada molt especial amb la celebració de la Marxa Saludable Popular, que inclourà una gran varietat d’activitats complementàries a la zona de l’envelat de l’Atlàntic amb bàsquet, handbol, hoquei, petanca i patinatge, entre altres esports. Aquestes activitats es faran des de les 10:00h fins a les 13:00h i per a participar només caldrà realitzar una inscripció prèvia gratuïta a l’estand del Consell Municipal d’Esports que es col·locarà al mateix envelat de l’Atlàntic.

El regidor d’Esports, Lluís Adell, ha indicat que “l’objectiu és crear una gran jornada esportiva, on a banda de poder gaudir de la Marxa Saludable Popular, també es puguen practicar diverses activitats físiques, per tal de fomentar un estil de vida saludable”. En aquest sentit, assenyalava que els veïns que ho desitgen podran participar directament en les activitats o fer-ho després de realitzar la Marxa.

Pel que fa a la Marxa Saludable Popular, comptarà amb les distàncies de 5 i 10 quilòmetres per la costa de Vinaròs. La sortida serà des de l’envelat de l’Atlàntic fins arribar a la plaça de bous, en aquest punt els participants del recorregut curt tornaran cap a la meta, mentre que els que vulguen completar els 10Km continuaran per la Costa Sud, fins gairebé al barranc d’Aiguadoliva, per donar mitja volta i tornar cap a l’envelat de l’Atlàntic.

Les inscripcions es poden realitzar fins demà, 9 d’abril a les 23:59h, a la pàgina https://www.giglon.com/todos?idEvent=marcha-saludable-vinaros, amb el preu és de 5€ que inclou una samarreta commemorativa com a obsequi. La recollida del regal es farà divendres 12 d’abril a l’ajuntament de 17:00 a 20:00h i dissabte 13 d’abril de 10:00 a 13:30h.