Inici BENICARLÓ Torna el Pla de Consolidació Empresarial a Benicarló

Torna el Pla de Consolidació Empresarial a Benicarló

360

El proper 25 de maig arrancarà una nova edició del Pla de Consolidació Empresarial, que té com a objectiu millorar la rendibilitat de les pimes i microempreses de la comarca. El curs, gratuït i impartit per la Cambra de Comerç, s’allargarà durant set setmanes.

Benicarló acollirà una nova edició del Pla de Consolidació Empresarial, l’activitat gratuïta que imparteix la Cambra de Comerç, destinada a responsables d’àrea i gerents de pimes i microempreses de la comarca que volen millorar la rendibilitat del negoci o avaluar altres alternatives d’expansió. Es tracta d’una iniciativa de la Cambra de Comerç de Castelló, cofinançada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Benicarló i que s’emmarca en les accions d’Actiben, el programa d’estímul de l’activitat empresarial i l’emprenedoria que coordina la Regidoria de Promoció Econòmica.

El Pla de Consolidació Empresarial, que començarà el proper 25 de maig, s’allargarà durant set setmanes, en les quals es combinaran sessions grupals de sis hores setmanals amb sessions d’acompanyament, organitzades en funció de la disponibilitat de cadascun dels participants. Paral·lelament a les sessions teòriques, es desenvoluparà un pla d’empresa, amb un pla de viabilitat i un pla estratègic inclosos.

Article anteriorSergi Castell y Jordi Ribera, 4 medallas en los campeonatos de natación
Article següentLidia Oms, será la reina de fiestas de Peñíscola