Inici PREMSA VALENCIANA Torna el ‘mercadillo del dijous’ a Vinaròs

Torna el ‘mercadillo del dijous’ a Vinaròs

1129

Amb la fase 3, dijous torna al passeig Fora Forat les paradetes amb una sèrie de mesures d’higiene i distanciament per garantir la seguretat de clients i venedors.

L’Ajuntament de Vinaròs, amb l’entrada de la Comunitat Valenciana en la Fase 3, ha reiniciat l’activitat del mercat ambulant del “Dijous”, però adaptat a les noves exigències que ens vénen marcades des del Govern Central i Autonòmic.

En el reinici de l’activitat del mercat ambulant l’Ajuntament té marcat com a màxim objectiu el garantir la seguretat i distància social entre treballadors, clients i vianants, per a això s’establiran una sèrie de requisits i condicions de distanciament entre els llocs del mercat.

El primer mercat ambulant va tindre lloc el dijous 18 de juny, a l’espai habitual del passeig de Fora del Forat i el carrer de Vint-i-nou de Setembre. Les limitacions de l’ordre ministerial limita a un 50% de les parades, per la qual cosa el mercat ambulant va tindre la meitat de llocs dels habituals.

Com a novetats, el mercat té ara un horari d’inici a les 09:30h i fi a les 13:30h, habilitant-se un únic accés per la glorieta de l’avinguda de Jaume I amb Fora del Forat, ja que el mercat estarà completament envoltat amb tanques i cinta policial, a fi de controlar en tot moment el seu aforament, encarregant-se la Policia Local del control d’accés i aforament.

S’estableix l’obligatorietat d’accés al mercat ambulant amb màscara, així com la prohibició de manipulació directa dels productes per part dels clients. Els compradors no podran accedir a l’interior de la parada, en el cas de manipulació dels productes per a la seua compra, els comerciants facilitaran al client uns guants o gel hidroalcohòlic abans de la manipulació del producte.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs es demana la màxima responsabilitat als comerciants i usuaris del mercat en el compliment de les normes, així com respectar les indicacions per part de la Policia Local, per garantir la seguretat de tots.