Inici PREMSA VALENCIANA Torna el ‘mercadillo del dijous’ a Vinaròs

Torna el ‘mercadillo del dijous’ a Vinaròs

733

Amb la fase 3, dijous torna al passeig Fora Forat les paradetes amb una sèrie de mesures d’higiene i distanciament per garantir la seguretat de clients i venedors.

L’Ajuntament de Vinaròs, amb l’entrada de la Comunitat Valenciana en la Fase 3, ha reiniciat l’activitat del mercat ambulant del “Dijous”, però adaptat a les noves exigències que ens vénen marcades des del Govern Central i Autonòmic.

En el reinici de l’activitat del mercat ambulant l’Ajuntament té marcat com a màxim objectiu el garantir la seguretat i distància social entre treballadors, clients i vianants, per a això s’establiran una sèrie de requisits i condicions de distanciament entre els llocs del mercat.

El primer mercat ambulant va tindre lloc el dijous 18 de juny, a l’espai habitual del passeig de Fora del Forat i el carrer de Vint-i-nou de Setembre. Les limitacions de l’ordre ministerial limita a un 50% de les parades, per la qual cosa el mercat ambulant va tindre la meitat de llocs dels habituals.

Com a novetats, el mercat té ara un horari d’inici a les 09:30h i fi a les 13:30h, habilitant-se un únic accés per la glorieta de l’avinguda de Jaume I amb Fora del Forat, ja que el mercat estarà completament envoltat amb tanques i cinta policial, a fi de controlar en tot moment el seu aforament, encarregant-se la Policia Local del control d’accés i aforament.

S’estableix l’obligatorietat d’accés al mercat ambulant amb màscara, així com la prohibició de manipulació directa dels productes per part dels clients. Els compradors no podran accedir a l’interior de la parada, en el cas de manipulació dels productes per a la seua compra, els comerciants facilitaran al client uns guants o gel hidroalcohòlic abans de la manipulació del producte.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs es demana la màxima responsabilitat als comerciants i usuaris del mercat en el compliment de les normes, així com respectar les indicacions per part de la Policia Local, per garantir la seguretat de tots.

Article anteriorPablo Pérez del Ramón Cid guanya el premi a millor història en AMIC FICCIONS 2020
Article següentVinaròs destinarà 100.000€ per a la millora de l’asfalt urbá i camins rurals