Inici VINARÒS Torna Ànimes a Vinaròs per a celebrar Tots Sants i Halloween

Torna Ànimes a Vinaròs per a celebrar Tots Sants i Halloween

186

Del 28 d’octubre a l’1 de novembre s’oferiran activitats infantils, animació al carrer, visites al cementeri municipal i teatre per gaudir d’uns dies de por i tradició

Aquest matí la regidora de Cultura, Paula Cerdà, amb el regidor de Festes, Marc Albella, ha presentat a la Biblioteca Municipal la nova programació d’Ànimes, que una vegada més unirà la tradicional Castanyada i Tots Sants, amb el terrorífic Halloween perquè grans i petits puguen gaudir d’aquesta festivitat. Els actes s’han programat del 28 al 31 d’octubre i seran possibles gràcies a la col·laboració de les entitats locals, que un any més s’han bolcat en la celebració d’Ànimes.

El regidor Albella ha destacat que es “tracta d’una programació que combina la celebració de la tradicional Castanyada amb l’arribada de les noves festivitats com és el cas de Halloween, cada vegada més arrelada al nostre territori”. En aquest sentit, comentava que dintre de la programació s’han preparat visites guiades per mostrar la història més terrorífica de Vinaròs.

Pel que fa a la programació, la regidora Cerdà detallava els actes que començaran el dissabte 28 d’octubre amb el Castaween que oferirà la Colla de Nanos i Gegants pels carrers del centre de la ciutat. El mateix dia, a partir de les 20:00h, l’Associació dels Amics de Vinaròs oferirà una visita guiada pel cementeri municipal per explicar algunes llegendes i històries de por. Per a participar cal realitzar una inscripció prèvia gratuïta a la planta baixa de l’ajuntament.

Les activitats continuaran el diumenge 29 d’octubre amb l’espectacle “Halloween a l’hotel Transilvània”, als jardins de l’antic convent de Sant Francesc per part del Gimnàs Gentsana, mentre que per al dilluns dia 30 oferirà una rua molt especial pels carrers del centre de la localitat. També el mateix dia 30 l’Acadèmia de ball Locura farà l’espectacle infantil “Locura en Halloween” a la plaça Parroquial i els Amics de Vinaròs oferiran una nova visita guiada als retaules que es conserven als carrers de la ciutat. En aquest cas no cal inscripció prèvia i la sortida es farà des de l’ajuntament.

Finalment, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre es representarà l’obra teatral “La familia Addams” de la Farsa Compañia, una comèdia terrorífica per a tots els públics. Les entrades es poden aconseguir al web https://lafarsacompanyia.com/.

La regidora Cerdà agraïa la col·laboració de totes les entitats que faran possible la programació d’Ànimes i destacava que aquest tipus de propostes sobretot volen ajudar a dinamitzar el municipi. Per acabar, Cerdà convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir de l’extensa programació festiva i cultura que s’ha preparat amb motiu de Tots Sants.