Inici BENICARLÓ Surt a licitació la concessió d’un xiringuito de platja a la Mar...

Surt a licitació la concessió d’un xiringuito de platja a la Mar Xica per a 4 anys

378

L’import del contracte suma 12.839,94 euros per any. El termini de presentació de propostes finalitza l’11 d’abril.

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de la concessió de l’autorització d’ocupació d’un lloc per a l’explotació indirecta de serveis a la platja de la Mar Xica.

El contracte preveu la concessió per a dos anys (2022 i 2023), amb possibilitat de pròrroga anual per a les temporades 2024 i 2025.

El bar-cafeteria tindrà una superfície màxima de 150 metres quadrats i podrà obrir des del Dijous Sant fins al 19 d’octubre de cada any, excepte aquesta primera temporada, en què l’obertura dependrà de la data de la formalització del contracte, amb l’1 de juny com a data màxima.

Pel que fa a l’horari, el xiringuito haurà d’estar en funcionament tots els dies de la setmana de 10.00 del matí a 1.30 de la matinada i podrà servir tant beguda com menjar.

Pel que fa al tipus d’instal·lació, serà desmuntable i haurà de quedar desmantellada abans del final de la temporada.

La licitació s’ha fet prèvia sol·licitud al Servei Provincial de Costes per a l’explotació dels serveis de temporada en les platges i, per tant, l’adjudicació estarà supeditada a l’autorització del Servei de Costes.