Inici BENICARLÓ Surt a licitació a Benicarló la producció de l’exposició permanent ‘Terra d’Ibers’

Surt a licitació a Benicarló la producció de l’exposició permanent ‘Terra d’Ibers’

201

El projecte consisteix a realitzar els treballs de fabricació, muntatge i instal·lació dels elements museogràfics que acompanyaran el fons arqueològic del Mucbe i el posaran en valor. El pressupost base de licitació és de 48.764,89 euros (IVA inclòs).

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic l’anunci de licitació, mitjançant procediment obert simplificat, de la producció de l’exposició permanent d’arqueologia «Terra d’Ibers». Aquest projecte es troba cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI).

En concret, els treballs de fabricació, muntatge i instal·lació dels elements museogràfics que acompanyaran les troballes iberes ajudaran a millorar els continguts expositius, que es veuran ampliats per tal de fer-los més pedagògics. A més, s’adaptarà el recorregut de l’exposició a tot tipus de públic amb l’objectiu d’afavorir la circulació dels visitants. També es millorarà la il·luminació de les peces i dels béns exposats, a banda de les vitrines on estan ubicades, per tal de facilitar la instal·lació i la retirada.

Els treballs tenen un termini d’execució de dos mesos i compten amb un pressupost base de licitació de 48.764,89 euros (IVA inclòs). Les ofertes es poden presentar fins al 26 de febrer.

Article anteriorPeníscola sempre brillant (part 1)
Article següentEls alumnes del Taller d’Ocupació Taula del Sénia inicien les pràctiques a Càlig