Inici PREMSA VALENCIANA Soledad Ten, subdelegada del Govern, visita Vinaròs

Soledad Ten, subdelegada del Govern, visita Vinaròs

302

Durant la seua estada ha participat en la Junta de Seguretat Local Extraordinària i ha fet una visita a les obres de reparació del litoral sud que ha executat el Servei Provincial de Costes

Dimecres matí s’ha celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament la Junta de Seguretat Local Extraordinària amb la presència de l’alcalde en funcions, Marc Albella, la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, la cap de la Unitat Contra la Violència de Gènere de la Subdelegació, Rosa Marco i els caps de Policia Local i Guàrdia Civil.

Durant la reunió s’ha signat el nou procediment d’actuació i coordinació entre Guàrdia Civil i Policia Local per a la protecció de les víctimes de la violència de gènere. Cal destacar des del 2016 existeix aquesta col·laboració entre els dos cossos de seguretat, a través de la incorporació de la Policia Local al Sistema Integral de Seguiment de les Víctimes de la Violència de Gènere (VioGén), i amb aquest nou conveni es reforça encara més la cooperació, amb la voluntat de seguir protegint a les víctimes.

Per part de la Guàrdia Civil s’ha donat a conéixer la creació, fa pocs mesos, d’un nou òrgan de supervisió que incrementa el grau de control de les víctimes de la violència de gènere, on cal destacar que està compost per dos agents de la Policia Local de Vinaròs.

Albella ha destacat durant la trobada que “és important la col·laboració dels cossos de seguretat i les administracions per tal d’oferir la màxima protecció possible a les víctimes de la violència de gènere”. En aquest sentit agraïa la bona disposició de la Subdelegació del Govern a Castelló i en especial a la subdelegada, Soledad Ten, per la seua especial atenció en un tema tant delicat com és la violència masclista.

Visita a la Costa Sud

Després de la reunió la subdelegada Ten ha aprofitat per veure de primera mà les obres de reparació del litoral que ha executat el Servei Provincial de Costes. En concret ha actuat a la Cala Punta amb la consolidació de l’escullera i a les platges de les Roques i Fondo de Bola amb la recuperació dels accessos, així com l’adequació de diversos trams de l’avinguda de Pau Béjar.

Albella ha insistit que “des de l’Ajuntament s’ha fet un gran esforç per a reparar tots els desperfectes que va ocasionar la borrasca Glòria i oferir unes platges i cales en òptimes condicions”. Segons afegia Vinaròs és una destinació turística segura, amb 12 quilòmetres de costa i 25 punts de bany per a gaudir de la mar.

Article anteriorEs tripliquen els nous casos de Coronavirus al Departament de Vinaròs (Actualització Comunitat Valenciana)
Article següentClub Patinatge Artístic Vinaròs y club Basquet Servol suspenden los entrenos temporalmente