Inici VINARÒS S’obri el termini per a sol·licitar les subvencions per a les entitats...

S’obri el termini per a sol·licitar les subvencions per a les entitats esportives i esportistes

62

En total es tracta d’una partida de 135.000€ per ajudar als clubs, associacions i esportistes a poder continuar amb la pràctica i el foment de l’activitat física

El Consell Municipal d’Esports informa que ja s’han publicat al Butlletí Oficial de la Província la convocatòria de la Subvenció per al Programa d’Ajudes Econòmiques a clubs, associacions i esportistes vinarossencs, per a l’exercici 2024. En total es tracta d’una partida de 135.000€ amb  l’objectiu de garantir el foment i la pràctica de l’esport a la localitat, així com ajudes directes als esportistes perquè puguen continuar competint en les màximes categories.

La data límit per a presentar les sol·licituds és fins al 28 de juny a través de la seu electrònica de l’Ajuntament a l’adreça https://vinaros.sedelectronica.es/dossier.11, un cop dintre cal introduir en el cercador “Subvenció CME” i llavors es podrà accedir al procediment. Destacar que l’hora de fer la tramitació caldrà aportar tota la documentació que se sol·licita. Per més informació poden enviar els seus dubtes al correu cme@vinaros.es.