Inici VINARÒS S’obri a Vinaròs el pàrquing públic de l’antic col·legi Jaume I

S’obri a Vinaròs el pàrquing públic de l’antic col·legi Jaume I

63

L’espai s’ha adequat amb l’asfaltat de la parcel·la i disposa d’una capacitat per a 173 vehicles, a més de conservar les pistes esportives per als xiquets

Aquest matí el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Marc Albella, acompanyat per la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, han visitat el nou pàrquing públic que s’ha creat a la parcel·la de l’antic col·legi Jaume I. La Brigada Municipal, en col·laboració amb la Policia Local, ha sigut l’encarregada d’adequar els terrenys, així comles entrades i sortides, a més pintar els senyals de trànsit horitzontals i instal·lar els verticals.

El regidor Albella ha indicat que el nouestacionament, ubicat a l’avinguda de Leopold Querol, donarà un servei molt important a la ciutadania. En aquest sentit, assenyalava “que es podran beneficiar els mateixos veïns de la zona, aixícom els passatgers de la parada de busos del parcde les Catalinetes i del futur segon centre de salut, on ja s’ha previst que comencen les obres durant el primer semestre d’aquest any.” D’altra banda, comentava que “també pot donar servei a les persones que cada dijous s’apropen fins al mercatambulant i als visitants que durant el properCarnaval vindran fins a Vinaròs per a gaudir de les desfilades, d’un recorregut que passarà per l’avinguda de la Llibertat”.

Per la seua banda, la regidora Morellà ha detallatque “en total es disposa de 173 places de pàrquing, incloent les adaptades per a persones amb mobilitatreduïda, a més d’espai per a motos i bicis”. Segonsafegia, a banda de l’estacionament, s’ha conservatles pistes esportives perquè els xiquets puguenpracticar futbol i bàsquet.

Morellà comentava que “en les properes setmaneses farà la instal·lació de l’enllumenat per a millorar la visibilitat, així també com acabar d’enllestir l’entrada i sortida del pàrquing amb la col·locació d’asfalt per oferir un servei òptim als conductors”.

 

 

Article anteriorLa Patge Reial en la seua visita a Vinaròs (galeria)
Article següentLa Diputació destinarà 13,2 milions d’euros a la millora de la xarxa de carreteres