Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT S’inicien les inscripcions per a l’Escola de Nadal de Càlig

S’inicien les inscripcions per a l’Escola de Nadal de Càlig

271

Les activitats es duran a terme del 23 al 31 de desembre, i els dies 2 i 3 de gener. El període d’inscripcions finalitza el 13 de desembre.

L’AMPA del CEIP Felicinda Collell de Càlig, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la localitat,  ja ha obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Nadal 2019/2020, que tindrà lloc en el municipi del 23 al 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener.

L’Escola de Nadal, dirigida a xiquets de 3 a 12 anys i gestionada per l’empresa Iocum SL,  es desenvoluparà en les instal·lacions del col·legi públic municipal. Les persones interessades en inscriure els més menuts a esta nova edició, que enguany està ambientada en el lema ‘Quan el Grinx va robar el Nadal’, tenen de temps fins el 13 de desembre per fer-ho.

Com en anteriors edicions, s’han planificat diverses modalitats, de manera que es pot escollir entre horari de matí i/o de vesprada, i també fer la inscripció per la primera setmana, sols la segona, o triar el pack de 8 dies. L’Ajuntament subvenciona amb un descompte de 5€ per xiquet o xiqueta matriculada i, a més, s’oferixen descomptes per matricular dos o més fills, per escollir la possibilitat d’horari matí i vesprada o per fer la matrícula online.

Les activitats amb què disfrutaran estes festes nadalenques els més menuts van des de gimcanes a tallers de cuina, jocs cooperatius, decoració, o titelles, entre d’altres. A més, tal i com s’apunta des del consistori, l’Escola de Nadal busca la conciliació entre la vida laboral i familiar dels calijons i calijones.