Inici BENICARLÓ Setze trens diaris per a gaudir de la Festa de la Carxofa

Setze trens diaris per a gaudir de la Festa de la Carxofa

328

Fins al 3 de març, els turistes de la Comunitat Valenciana que vulguen gaudir de la Festa de la Carxofa tenen a la seua disposició 16 trens diaris des de València a Benicarló. Seguint la iniciativa de l’any passat, a l’estació del Nord s’exhibiran durant aquest mes un conjunt de cartells i fotos de la Festa de la Carxofa. 

Amb motiu de la Festa de la Carxofa, Renfe s’ha implicat en la seua difusió i posa a disposició de tots els seus usuaris fins a setze trens diaris que fan el recorregut València-Benicarló. L’oferta ferroviària, que contempla una àmplia varietat de franges horàries, estarà disponible fins al 3 de març, data en què finalitzen les jornades gastronòmiques de la carxofa als restaurants benicarlandos. 

Una altra proposta de Renfe relacionada amb la difusió de les festes benicarlandes per excel·lència és l’exhibició de cartells i fotos de la Festa de la Carxofa al vestíbul de l’Estació del Nord. L’exposició fa un repàs als 26 anys de la Festa de la Carxofa. 

Així, fins al 3 de març, els milers de vianants que passen diàriament per aquesta estació podran conèixer millor la Festa de la Carxofa i inclòs animar-se’n a agafar un tren per a gaudir-la de ple. 

Article anteriorManifestació per la defensa de la nostra citricultura 21 de gener
Article següent(Galeries) Cremà del dimoni, sortida dels carros i Misa a Benicarló