Inici VINARÒS Servei de Costes i l’Ajuntament de Vinaròs continuen adequan la costa Nord

Servei de Costes i l’Ajuntament de Vinaròs continuen adequan la costa Nord

143

Després de l’aturada obligada per la crisi sanitària el Servei Provincial de Costes ha représ les feines de reparació del litoral que tenia programades.

En les darreres setmanes ha treballat a la zona de Saldonar per a reparar els murets perimetrals, a més també de començar les feines de recuperació del pas de vianants a la zona de la Capelleta. Pel que fa a les feines de l’Ajuntament, la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que per part de la Brigada Municipal també s’estan realitzant feines de recuperació del mur perimetral a la platja del Cossis. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “tots aquests treballs són fonamentals per a recuperar tot el litoral, en especial totes les destrosses que va ocasionar la borrasca Glòria i oferir així una costa òptima, tant per als veïns com per als visitants”.

Actuació a les platges urbanes L’empresa encarregada del manteniment de les platges també realitza tasques de millora amb l’envernissat i adequació del mobiliari urbà que hi ha al passeig marítim. Unes feines que s’afegeixen a la retirada de les pedres a la zona sud de la platja del Fortí, que van començar per part de l’Ajuntament, i a la instal·lació de les casetes de salvament.

Article anteriorQuart consecutiu sense defuncions pel coronavirus a la província de Castelló
Article següentLa Zona Blava torna a estar activa avui a Benicarló