Inici BENICARLÓ S’aprova l’exposició pública del nou pla de viabilitat de la Piscina Municipal...

S’aprova l’exposició pública del nou pla de viabilitat de la Piscina Municipal de Benicarló

641

L’avantprojecte d’obres i explotació i el pla de viabilitat estaran en exposició pública durant un mes. Aquest és el pas previ necessari per a licitar de nou la gestió i explotació de la Piscina Municipal.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha firmat avui el decret mitjançant el qual s’aprova l’exposició pública de l’avantprojecte d’obres i explotació de la Piscina Municipal i el nou pla de viabilitat de les instal·lacions. L’anunci de l’exposició pública es publicarà previsiblement en el Butlletí Oficial de la Província del proper dissabte, data a partir de la qual començarà a comptar el termini d’un mes durant el qual l’avantprojecte i el pla de viabilitat estaran en exposició pública.

Una vegada transcorreguts aquests 30 dies, la Junta de Govern aprovarà definitivament tant l’avantprojecte d’obres i explotació com el pla de viabilitat, i d’aquesta manera es podrà licitar de nou la gestió i explotació de la Piscina Municipal.

Xaro Miralles ha assegurat que «aquest és el primer pas imprescindible per a reactivar la licitació de les instal·lacions» i s’ha mostrat convençuda que «a primers de setembre podrem publicar de nou la  licitació de la Piscina».

L’alcaldessa ha subratllat que «som absolutament conscients de les dificultats que comporta el tancament de la Piscina Municipal, però estem convençuts que hem pres la decisió que ens permetrà tindre una solució definitiva». En aquest sentit, Xaro Miralles ha explicat que «una vegada s’haja regularitzat la gestió de les instal·lacions i s’hagen executat les obres de millora, la Piscina de Benicarló serà centre de referència esportiu a tota la comarca».

Article anteriorPeníscola s’alia amb ANDEMA per a fer front a la distribució de falsificacions i la venda fraudulenta
Article següentLa Generalitat accelerarà la vacunació als joves