Inici VINARÒS S’aprova els projectes d’obres d’ampliació i rehabilitació del l’institut José Vilaplana

S’aprova els projectes d’obres d’ampliació i rehabilitació del l’institut José Vilaplana

332

Aquesta mesura suposa un pas més per a la reforma del centre educatiu i l’eliminació definitiva dels barracons.

Avui mateix l’Ajuntament de Vinaròs, emmarcat en el programa Edificant, ha aprovat per decret l’expedient de licitació dels serveis de redacció del projecte d’edificació i direcció facultativa de les obres per a l’ampliació i reforma de l’institut José Vilaplana. En total suposarà una inversió de 346.163,86€ per redactar els projectes necessaris i sobretot eliminar de forma definitiva els barracons.

Pel que fa a tot el projecte d’obres està valorat amb una inversió de 10,5 milions d’euros, on la Generalitat serà l’encarregada d’aportar la partida econòmica, mentre que l’Ajuntament assumeix tota la gestió tècnica a través de la delegació de competències aprovada el Govern Autonòmic i amb el suport de totes les forces polítiques amb representació al Consistori.

Recordem que l’adequació dels actuals edificis de l’institut José Vilaplana inclourà la millora de l’eficiència energètica, amb el canvi de les finestres i la instal·lació d’un millor aïllament a la façana. D’altra banda, també s’adequarà l’accessibilitat, així com la xarxa elèctrica i les canonades d’aigua, a més de fer una ampliació del centre que permetrà passar 9.700 metres quadrats de parcel·la a 17.000.

Amb l’aprovació per decret l’expedient de licitació els serveis de redacció del projecte d’edificació i direcció facultativa de les obres, es farà la primera de les tres inversions amb l’import de 346.163,86€, la segona serà al voltant de 8 milions per executar les obres més importants, mentre que l’última comptarà amb 2 milions per al 2020, que servirà per enllestir tot el projecte.

Article anteriorNueva charla programada de la ASOCIACIÓN MATERNIDAD Y CRIANZA
Article següentSe acerca la temporada del langostino…