Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Santa Magdalena finalitza la reparació de les barbacoes de l’ermita de Sant...

Santa Magdalena finalitza la reparació de les barbacoes de l’ermita de Sant Vicent

50

L’Ajuntament de Santa Magdalena ha finalitzat esta setmana les obres de reparació de les barbacoes de l’ermita de Sant Vicent, que havien quedat inutilitzades, des que un raig trencara per complet la sostrada d’estes, el passat estiu.

D´aquesta manera, el consistori, amb fons propis, ha procedit a la reparació d’aquestes, amb un cost de 13.000 € amb l’objectiu que aquestes estigueren llestes per a Setmana Santa i Sant Vicent, festa local del municipi, ja que és precisament en aquesta època de l’any, quan més s’utilitzen.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que “hem assumit des del consistori la reparació de les barbacoes de l’ermita, ja que esta zona d’esbarjo, és molt utilitzada, no sols per part dels veïns i veïnes del nostre municipi, sinó per molts visitants que, aprofiten tota l’àrea per a passar un dia en família i en contacte amb la naturalesa”.

I és que, Santa Magdalena té en l’ermita de Sant Vicent un gran reclam per al turisme de naturalesa, ja que durant tot l’any, són nombroses les persones que atretes per la tranquil·litat de la zona, visiten aquest paratge.