Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Jordi proveeix de material sanitari al CEIP Lluís Tena per a...

Sant Jordi proveeix de material sanitari al CEIP Lluís Tena per a millorar la seguretat dels alumnes

378

L’Ajuntament de Sant Jordi està proveint al CEIP Lluís Tena de material sanitari perquè alumnes i professors puguin afrontar amb més seguretat els efectes de la pandèmia del coronavirus. Així, ha distribuït recentment màscares, gels, desinfectants i paper assecamans, entre altres productes, amb l’objectiu que tots compleixin amb les millors mesures de seguretat.
L’alcalde, Iván Sánchez, ha assegurat que “tenim clar que la seguretat sanitària és una prioritat en aquests moments, especialment en el cas dels més majors, però també dels més joves. Han de conviure moltes hores en espais tancats tots els dies, per la qual cosa l’Ajuntament contribueix al puguin fer en l’entorn més segur possible, precisament perquè no hi ha garanties davant aquesta pandèmia global”.
És el personal del propi Ajuntament de Sant Jordi el que s’encarrega de distribuir el material sanitari en el centre acadèmic i l’alcalde ha manifestat la seva voluntat de continuar col·laborant per a fer de Sant Jordi un municipi el més segur possible, una cosa fonamental tant per als veïns, com per als visitants.
Cal recordar que és molt ferm l’aposta d’Iván Sánchez per tractar de garantir la major seguretat tant dels alumnes, com dels treballadors del centre. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Jordi ja va realitzar test ràpids de detecció del Covid-19 als alumnes del CEIP Lluís Tena al començament del curs.
Encara que l’Ajuntament no té competències en matèria sanitària, sempre ha prioritzat la salut dels seus veïns, “per això estem fent un important esforç per a intentar les aules siguin el més segures possible”, assegura Sánchez. Per a això va adquirir els tests de manera preventiva dos mesos abans del començament del curs, oferint aquest recurs a les famílies de Sant Jordi perquè la volta a les aules anés de la forma més segura possible.

Un Ajuntament pioner i bolcat en la prevenció
L’Ajuntament de Sant Jordi mostra amb aquesta iniciativa el seu esforç per la prevenció de la Covid-19, a la qual ha bolcat els seus recursos des del primer moment de la crisi sanitària. Ha estat un Ajuntament pioner en l’adquisició de màscares per a tota la població adulta i infantil del municipi als quals també va distribuir gels hidroalcohólicos i guants, a més d’incorporar a la feina de casa quotidianes la neteja i desinfecció de tots els carrers de Sant Jordi, tant en el seu nucli urbà com a la urbanització Panoràmica Golf.
Va ser el primer Ajuntament que va oferir en el seu moment la possibilitat de sufragar les proves de detecció de la Covid-19 als seus veïns en cas que així ho indiquessin els metges quan quedessin fora dels protocols de Conselleria; també s’ha esforçat a dur a terme un complet programa d’actes culturals i festius d’estiu amb importantíssimes mesures de seguretat per a mantenir les piscines i Escola d´Estiu.

Article anteriorPeníscola posa en marxa una campanya per a promoure el reciclatge
Article següentBenicarló tindrà un nou taller d’ocupació ‘Et Formem’