Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Jordi intensifica la campanya anti mosquits

Sant Jordi intensifica la campanya anti mosquits

331

L’Ajuntament de Sant Jordi ja fa més d’una setmana que treballa en el seu protocol de prevenció i control del mosquit tigre en el municipi. L’objectiu del consistori és destinar tots els recursos possibles i treballar de manera oportuna i adequada en les diferents fases de desenvolupament del mosquit tigre per a aconseguir minimitzar la presència d’aquest insecte en els pròxims mesos.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha explicat que “estem tenint una primavera més plujosa de l’habitual, i això està provocant més acumulacions d’aigua i embassades que propicien la presència d’insectes, entre ells el que més ens preocupa el mosquit tigre. És per això que des de l’Ajuntament ens estem esforçant més si cap a detectar aquests focus se de aigua estancada, i aplicant els tractaments més efectius en cada fase de desenvolupament per a tractar de minimitzar la presència del mosquit tigre aquest estiu a Sant Jordi”.

Així, els treballs actualment se centren en detectar els focus d’acumulació d’aigua més sensibles a la proliferació d’aquest insecte i a l’aplicació en els mateixos de tractaments larvicides. Uns treballs que es realitzen en els embornals i clavegueram del municipi. D’altra banda, els tècnics també estan realitzant tractament en zones enjardinades de Sant Jordi on també prolifera la cria del mosquit per acumulació d’aigua, amb tractaments d’extinció de mosquits per a evitar les plagues.

Article anteriorEn marxa la prolongació de la passarel·la de fusta a la costa Nord
Article següentIndignats en Renfe denuncia les mesures de prevencio del COVID-19