Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Jordi intensifica els treballs de desinfecció i neteja a la urbanització...

Sant Jordi intensifica els treballs de desinfecció i neteja a la urbanització Panoràmica

175

L’Ajuntament de Sant Jordi ha tornat a reforçar els seus treballs de neteja i desinfecció en el municipi aquesta setmana. Ara, i a petició dels veïns de Panoràmica, el consistori a més de netejar i desinfectar la urbanització, ha procedit també a la desratització i segellament del clavegueram. Amb això, el consistori pretén garantir la màxima higiene i neteja en aquest enclavament del municipi i evitar sorolls que es pogueren provocar pel moviment dels embornals al pas de trànsit.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha explicat que “escoltem i responem als veïns amb més mitjans, més neteja i higiene i millor qualitat de vida a Sant Jordi, com estem realitzant en aquest cas en Panoràmica i fem en tot el poble diàriament. Des de l’Ajuntament estem posant tots els nostres recursos a la disposició de la màxima prevenció per a guanyar temps i camí a la malaltia, així ho estem fent des del principi i no baixarem la guàrdia ni un minut”. Cal tindre en compte que l’Ajuntament de Sant Jordi ha augmentat aquest mes d’agost encara més les rutines de neteja i desinfecció tant del nucli urbà de Sant Jordi, al costat d’agricultors voluntaris, com a la urbanització Panoràmica Golf, on treballen intensament en aqueixes labors fins a quatre empreses.

En aqueix sentit, Sánchez ha recordat la importància de continuar complint totes les recomanacions bàsiques com són l’ús de les màscares, el manteniment de la distància de seguretat i la higiene amb la rentada freqüent de mans o ús de gel hidroalcohólico.“Estem fent un gran esforç en mitjans, però sense la col·laboració individual de cada persona, ja siga veí o visitant, no serveix de res. Per això, torne a fer una crida a la màxima prudència i prevenció per a entre tots seguir avant”. Cal assenyalar que les empreses col·laboradores de l’Ajuntament de Sant Jordi en prevenció de la Covid-19 són: Golf i Jardins 2018 S.L, Avança Golf Panoràmica S.L, Jardins Lázaro S.L, i s’ha reforçat el dispositiu amb la contractació de Tetma com feia fins ara quan ha sigut necessari també durant aquest temps.

Article anteriorLa Diputació destina 80.000 euros per a la preservació i posada en valor dels paratges naturals de la província
Article següentVinaròs prepara la tornada a l’escola