Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Jordi impulsarà el turisme amb una nova Tourist Info

Sant Jordi impulsarà el turisme amb una nova Tourist Info

643

Sant Jordi impulsarà la seua activitat turística amb una nova Tourist Info integrada en la xarxa de la Comunitat Valenciana

  • El Consell ha autoritzat ja la subscripció del conveni de col·laboració amb l´Ajuntament per a la seua adequació
  • Sánchez: “Continuem treballant per posicionar a Sant Jordi com un destí de turismo responsable, segur i de qualitat”

 

Sant Jordi, 26 de setembre de 2020.- Sant Jordi impulsarà la seua activitat turística a través de la creació d’una nova Tourist Info integrada en la xarxa d’oficines d’informació de turisme de la Comunitat Valenciana. Així, i coincidint amb la pròxima commemoració el diumenge 27 de setembre del Dia Mundial del Turisme, l’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha confirmat que el Consell ha autoritzat ja la subscripció del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per a l’adequació i integració de l’oficina.

“Sens dubte, és una bona notícia per a Sant Jordi, perquè som un municipi turístic amb noves i importants oportunitats de futur en el sector. L’adequació d’una nova oficina de turisme amplia aqueixes oportunitats, perquè facilita la informació i promoció turística, la qual cosa ens posiciona millor davant els possibles visitants de Sant Jordi. Podrem comptar millor i a més gent per què han de vindre a Sant Jordi a gaudir del seu temps lliure, un municipi d’interior però molt pròxim a la mar, que compta amb camp de golf i multitud de serveis que el converteixen en el destí ideal per al gaudi turístic”.

En aqueix sentit, l’alcalde ha recordat que “des de l’Ajuntament continuarem treballant per posicionar a Sant Jordi com un destí de turisme responsable, segur i de qualitat, impulsant no sols mesures promocionals, sinó de prevenció i adequació de la nostra xarxa turística a les noves necessitats d’un mercat tan competitiu com el del turisme”.