Inici COMARQUES Sant Jordi es bolca amb el CEIP Lluís Tena per a la...

Sant Jordi es bolca amb el CEIP Lluís Tena per a la millor ‘tornada al cole’

108

L’Ajuntament de Sant Jordi s’ha bolcat una vegada més amb la tornada al col·le en el seu municipi, que tindrà lloc dimecres que ve 8 de setembre. Així, la brigada municipal ha estat fent treballs de manteniment i millora en les instal·lacions del CEIP Lluís Tena atenent les indicacions per part de la direcció del centre. A més, el consistori gestionarà el servei de Escola Matinera que compta amb una subvenció de la Diputació Provincial.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha signat aquest matí el conveni de col·laboració per a subvencionar el servei de menjador escolar en el centre educatiu. “L’Ajuntament està amb les famílies de Sant Jordi, ens esforcem a col·laborar al màxim en el millor funcionament del col·legi, a procurar la màxima qualitat a les aules del nostre poble”.

Cal tindre en compte que el manteniment i millora dels serveis educatius de Sant Jordi és una de les màximes preocupacions de l’Equip de Govern Municipal, que també ultima els preparatius de les activitats extraescolars que començaran el mes vinent d’octubre.

L’alcalde ha recordat que “fa un any per aquestes dates des de l’Ajuntament aconseguim test gratuïts per a procurar un inici de curs segur. Enguany, amb la vacunació avançada, ja estem parlant d’una tornada al col·le més normalitzada i tranquil·la, la qual cosa és una molt bona notícia”.

I és que cal recordar que l’Ajuntament de Sant Jordi va realitzar test ràpids de detecció del Covid-19 de manera voluntària a alumnes, personal docent i treballadors del CEIP Lluís Tena el passat inici de curs escolar en el seu compromís amb procurar el millor a les famílies de Sant Jordi.