Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Jordi conclou els serveis de Escola d´Estiu i piscines amb gran...

Sant Jordi conclou els serveis de Escola d´Estiu i piscines amb gran acolliment

467

L’Ajuntament de Sant Jordi conclou aquests dies els serveis de Escola d´Estiu i piscines municipals amb un balanç molt positiu que constata el gran acolliment que ha tingut el seu manteniment en aquest ‘estiu anti Covid-19’. En total, i mancant aquest últim cap de setmana d’obertura de les piscines municipals, han sigut més de 400 carnets d’entrada els realitzats. En el cas de la Escola d´Estiu, una mitjana de 15 xiquets xiquets i xiquetes del municipi han gaudit d’aquest servei subvencionat per l’Ajuntament durant els mesos de juliol i agost.

L’alcalde, Iván Sánchez, s’ha reunit amb el personal per a agrair-los l’esforç realitzat per a prestar un servei de qualitat i assegurança per a tots. “Des de l’Ajuntament ens hem esforçat per mantindre aquests serveis amb totes les seues normes de prevenció i el resultat ha sigut molt positiu. Vam posar tots els recursos per a garantir una millor qualitat de vida als nostres veïns aquest estiu sempre mantenint les màximes prevencions i garantint la seguretat en l’ús de dos serveis tan sensibles com són l’escola d’estiu i la piscina. El resultat ha sigut molt positiu, i hui podem dir que hem ajudat les famílies a gaudir una mica més d’aquest estiu marcat per la Covid-19, ajudant-los a conciliar la seua vida familiar i laboral amb l’escola d’estiu, i també dinamitzant les seues opcions d’oci i lúdiques amb les piscines”.

En aquest sentit, Sánchez ha agraït “a totes les persones que han treballat per a fer-ho possible i a tots els usuaris dels dos serveis que han confiat en nosaltres i han exercit cada dia la seua responsabilitat individual en fer ús de les instal·lacions. Reforcem les mesures de prevenció i els mitjans destinant més monitors, netejant i desinfectant les instal·lacions, i delimitant l’ús a veïns del municipi. El resultat ha sigut molt positiu donades les circumstàncies que vivim i continuarem treballant per compaginar serveis amb màxima prevenció”.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sant Jordi va posar en marxa l’Escola d’Estiu i les piscines municipals a principis del mes de juliol, una vegada va poder garantir els protocols de seguretat i prevenció aplicats al funcionament de sengles instal·lacions. Les dues instal·lacions s’incorporaven així al complet protocol de prevenció que ve desenvolupant el consistori des del principi de la pandèmia, i que li ha portat a mantindre des del primer moment labors diàries de neteja i reforços de desinfecció tant en el nucli urbà del municipi com a la urbanització Panoràmica.

Article anteriorBenicarló valora les festes com riquesa cultural i comportament exemplar de la ciutadania
Article següentRates, mascaretes i brossa en el Barranquet de Benicarló