Inici BENICARLÓ Sanitat: conselleria anuncia un futur concurs per incrementar les ambulàncies

Sanitat: conselleria anuncia un futur concurs per incrementar les ambulàncies

96

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública ha anunciat en les Corts que, en breu, es licitarà un nou concurs del servei de transport sanitari terrestre que permetrà incrementar el nombre d’ambulàncies i millorar el servei de transport urgent i no urgent.

En concret, Barceló ha destacat que aquesta licitació permetrà l’augment del nombre d’ambulàncies no assistides destinades al transport urgent i no urgent (61 noves ambulàncies), així com l’augment de les ambulàncies de Suport Vital Bàsic (7 noves ambulàncies) i l’ampliació dels horaris en altres sis d’aquestes unitats. Aquesta ampliació dels horaris també es produirà en altres 7 ambulàncies de Suport Vital Avançat (SAMU) a les 24 hores.

Segons la consellera, el nou contracte suposarà una millora tant en l’atenció als ciutadans com per als treballadores i treballadors del servei.

Ana Barceló ha oferit dades de l’activitat dels serveis de transport no urgent, que han realitzat un total d’1.300.000 serveis a l’any, així com de l’activitat dels serveis d’assistència a urgències i emergències, amb un total de 280.000 serveis anuals.

La Consellera també ha recordat que al gener de 2021 van augmentar les unitats dels recursos mòbils del Servei d’Emergències Sanitàries en dues noves unitats SAMU amb bases logístiques a Massamagrell i a l’hospital La Fe, i es va ampliar l’horari d’atenció de la unitat SAMU amb base en l’hospital de la Vila-Joiosa.

Així mateix, Ana Barceló ha detallat que l’augment de recursos també s’ha dut a terme en unitats de Suport Vital Bàsic amb l’ampliació d’horari a 24 hores en les unitats amb base en les poblacions de Carcaixent, Chelva, València i Pilar de la Horadada, així com una unitat nova amb base logística a Teulada.

Article anterior(Avanç) Pujada del Crist de la Mar
Article següentL’ajuntament de Benicarló actua al parc del Barranquet