Inici BENICARLÓ S’adjudiquen les obres de renovació del carrer del Doctor Ferrer

S’adjudiquen les obres de renovació del carrer del Doctor Ferrer

137

L’empresa adjudicatària ha estat Abanizados Coop V, que tindrà un termini de tres mesos per a executar les obres. L’import de l’adjudicació és de 184.879,26 euros (IVA inclòs)

L’Ajuntament de Benicarló ha adjudicat les obres de renovació d’infraestructures i voreres del carrer del Doctor Ferrer a l’empresa Abanizados Coop V. per un import de 184.879,26 euros (IVA inclòs).

Les obres, que s’executaran en un termini de tres mesos, consistiran a substituir i actualitzar les canonades d’aigua potable, de sanejament i de drenatge. Pel que fa a la superfície, es respectarà l’asfaltat actual, que està en bones condicions, i es renovaran totalment les voreres.

Així mateix, s’habilitaran dos passos de vianants adaptats a la normativa sobre accessibilitat i se substituirà l’enllumenat existent, col·locat sobre les façanes dels edificis, per lluminàries situades sobre pals verticals en la mateixa vorera.

Per últim, es col·locaran papereres i es renovarà la senyalització vertical en els dos encreuaments del carrer.

El carrer del Doctor Ferrer és un vial cèntric que transcorre paral·lel entre Ferreres Bretó i Jacinto Benavente i que, pel pas del temps, compta amb uns serveis públics desfasats que necessiten actualitzar-se i adaptar-se a la normativa actual.