Inici PREMSA VALENCIANA Resultats negatius a l’Illa encara que romandrà tancada preventivament

Resultats negatius a l’Illa encara que romandrà tancada preventivament

331

Resultats negatius a l’Illa encara que romandrà tancada preventivament

Com a anunciat l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina al seu mur de facebook:

“Acabem de rebre una trucada de Salut Pública avisant que els resultats dels PCR practicats, després del positiu de la monitora del campus Illa, han donat tots negatiu.

Una bona notícia que ens confirma que el protocol emprat per evitar brots al campus, ha funcionat correctament. Mentrestant i per a evitar situacions de risc, l’escola illa romandrà tancada i sense activitat fins nou avís.

Des de l’Ajuntament de Vinaròs, preguem que no es baixe la guàrdia davant aquesta pandèmia i recordem una vegada més, l’obligatorietat de l’us de mascareta, gel hidroalcohòlic i distància de seguretat en els supòsits marcats. Apelem, tantmateix, a la corresponsabilitat de la ciutadania en aquesta situació actual.”

Tot aquest protocol deriva de l’anterior comunicat del dia 22 en trobar-se un cas positiu en una monitora:

COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS RESPECTE A L’ESCOLA ESTIU L’ILLA

En data 22 de juliol, per part de l’empresa concessionària del servei del Campus d’Estiu Illa, s’ha comunicat UN positiu per COVID-19 per part d’un dels treballadors-monitors del servei.

Tal i com marca la situació i el propi pla de contingència, s’ha donat trasllat al Servei de Salut Públic per a seguir les instruccions pertinents en aquestes situacions i que seran comunicades als propis treballadors, usuaris i familiars d’aquests en la major brevetat possible

Cal recordar que l’escola d’estiu Illa 2020 compta amb un sistema d’organització de grups bombolla, pensats específicament per minimitzar possibles situacions com la que avui es comunica i que en aquesta edició ha ampliat els centres educatius on es porta a terme per tal de disposar de més espai i reduïr l’hipotètic contacte entre usuaris per a un major control.

Tot i això, per part de l’Ajuntament, com a mesura de responsabilitat i per tal de garantitzar un major grau de seguretat dels propis usuaris i treballadors, s’ha emplaçat a l’empresa a suspendre de manera temporal el servei de Campus Illa 2020 en TOTS els seus centres, cursos i activitats com a mesura preventiva fins a nou avís. Aquesta mesura també afecta a l’escola d’estiu que AFANIAD organitza en un dels centres educatius cedits per al us en qüestió.

Demanem, com sempre, seguir les indicacions sanitàries així com l’utilització de mascareta i gel desinfectant en els casos indicats.

Article anteriorBrot de Coronavirus en Peníscola: 59 persones confirmades
Article següentNova edició de Botigues al Passeig a Vinaròs