Inici VINARÒS Resultats i cròniques del Club Balonmano Vinaròs

Resultats i cròniques del Club Balonmano Vinaròs

692
Dissabte es reprenia la competició lliguera i per iniciar la jornada el Farmateca es va imposar de manera clara al Onda en un partit discret dels nostres. Després tocaba el derbi dels juvenils i encara que el Benicarló líder imbatut i molt superior als Delfín Boys, els del Tutor en el millor partit de la temporada van plantar cara i només fins a falta de 4 minuts no van donar el partit per perdut.
El diumenge i al pavelló d'Alcanar tocaven els partits del infantil i el cadet. Extraordinari el partit dels menuts aconseguin la primera victòria dels nostres i demostrant que en treball i ganes es pot arribar a grans metes, la creu va ser per els cadets que en un partit igualat la manca d'encert els va privar de una nova victoria.

Infantil masculi nort 1
C.Bm.Vinaròs.      20
U.E.Betxí.         13
Vinaròs.Aitana, Ibai(5), Ewen, David(6), Alexis(2), Ivan(1), Minerva, i Abel(6) .
El nostre infantil va conseguir la 1 victoria de la temporada i la alegría va ser total. Les xiquetes i xiquets ja es mereixen disfrutar un día de un bon partit i demostrar que la paciència i el treball poc a poc dona els seus fruits. A la primera volta a Betxi es va perdre de 10 gols i ara amb els mereixia jugadors es pot guanyar i disfrutar del partit.
Desde el primer minut es va sortir a per totes i les coses van anar per bon camí i es va passar de dominat a dominador i els rogets anaven marcan gols i aumentan la renda per arribar a un final tranquil.
Cadet Masculí Preferent nort 1
C. BM. Vinaròs. 19
C.H. Vila-real.   21
Vinaròs.Amare, Martín(1), Raga(9), Unai(1), Biel(5), Carlos(2), Sergio(1), Juanpe, Fernando i Ulises.
Partit accidentat en el Pavelló Municipal d'Alcanar.
Un començament dubitatiu del rogets ha propiciat que els vila realencs agafessin un mínim avantatge en el marcador.
Però una empenta al final de la primera part, ha revertit la situació, i s'ha acabat guanyant d'un gol.
La segona part ha sigut una tònica de la primera, els vinarossencs no acabaven de despegar, encara que han tingut infinitats d'ocasions per aconseguir-lo.
De sobte, una acció desafortunada a un jugador de l'equip visitant, ha tingut que ser traslladat a l'hospital després de pegarse una calbotada contra un rival.
Això, ha paregut que ha esperonat a l'equip vilarealenc, fent un parcial de 0-5, i a la fi emportar-se la victòria.
Mala gestió dels nostres en l'últim quart, on ni ha estat bé ni defensivament ni ofensivament.
Treballar l'apartat anímic serà la tasca d'aquesta setmana.
Força i fins el proper partit!!!!!
Juvenil 2 div nord 1
Tudor Bars C.Bm.Vinaròs.  25
CH.Benicarló.    29
Vinaròs.Nogales, Dani, Sergi(1), Quin(12), Rubén, Juan(2), Didac, Ayza(1), Víctor, Iker(8), Marcos, Tomás i Sebas(1).
Visita del líder imbatut i si recordem que el any passat els nostres van perdre els 2 partits de més de 20 gols i que els últims resultats del Tudor es conten per derrotes, poc se esperaba dels nostres.
 Pero el dissabte era el día i els xavals van Fer el millor partit de la temporada i només per 2 accions puntuals van deixat escapar els 2 punts.
El Vinaròs va sortir en la lliçó apresa i en una gran defensa de anticipació i en nombroses ajudes es podía aguantar el rodillo benicarlando i es portava un marcador igualat. Asegurant els atacs i paran el partit quan feia falta es va arribar al descans en un empat a 14.
La represa fins a falta de 5 min va ser igual, un derbi en emoció al 40*20 i a la grada en molt que pitar i en un electronic ajustat. La sort va caure de part dels forasters i en els ultims minuts van tindre més encert per endur se un partit que no es mereix perdre ningú.

Senior 1 auto nort 3
Farmateca C.Bm. Vinaròs.  32
Castell d'Onda.                    26
Vinaròs. Marc, Carlos, Jesús, Serrano(2), Ian, Eddy(15), Rubén(1), Nahuel(6), Miralles, Martín(2), Jaime(4), Sergi(2) i Agustín.
El Farmateca continua a la seva, desde el primer partit que va jugar i va perdre, no ha perdut cap partit més. El dissabte va debutar Jaime, exjugador del Eivissa de 1 divisió i que per motius laborals està per les nostres terres i vol continuar lligat al mon del handbol, con defensor que encara donarà més fermesa a la línea més forta del Farmateca.
Per lo referent al partit, no serà per recordar. Els forasters prou feien en no deixar despegar al Vinaròs al electrònic, mentrestant tant els rogets van perdre infinitat de pilotes i la defensa pero moments feia aigua.
El joc del Vinaròs va estar molt lluny del que ens te acostumats, els minuts a jugadors menys habituals, el relaxament en quan es obria una mica de formar i sobretot el voler marcar rapid, van fer per moments  un despropòsit de partit.
Lo important es que es continua de líderes, ara diumenge partit a Almassora que també està per la part alta. Sort i a jugar sense presses.