Inici VINARÒS Resultats del Club Natació Vinaròs

Resultats del Club Natació Vinaròs

188
El passat dissabte 3 d’ octubre es va celebrar a Valencia en la Piscina de Natzaret un Control Autonòmic per a les categories infantil, junior i absolut.
Un control marcat per les noves messures de seguretat i limitació de número de nadadors , per tal motiu va tenir dos sessions : la primera en la que van nadar els equips femenins i en la segona els equips masculins.
El CNV va acudir en 23 nadador@es : Carla Bernial,  Sara Vea, Aura Perez, Natalia Burriel, Ainhoa Garcia, Lucia Garcia, Daniela Muñoz, Lluna Bordes, Ona Leciñena, Julia Muñoz, Teresa Mones , Mar Garcia, Sara Forner, Ariana Mara, Gemma Fibla, Sara Garcia, Lucia Arquero, Arancha Canalda, Hector Cervera, Ivan Roda, Dylan Martin, David Constantin Ichim i Dino Buttice.
Els nadadors estaven molt motivats ja que després de tant de temps sense competir tenien moltes ganes de tornar a sentir els nervis, alegries… en definitiva totes eixes sensacions i emocions que porta una competició.
Tots ells van fer bones marques per a un inici de temporada i van demostrar una vegada més un gran esperit d’ equip.
Ara toca continuar entrenant per a millorar eixes marques i intentar aconseguir mínimes de cara a futures competicions autonòmiques i nacionals.