Inici VINARÒS Resultats del Club Natació Vinaròs

Resultats del Club Natació Vinaròs

324
El cap de setmana del 7 i 8 de novembre va tindre lloc en la Piscina Municipal de Castelló el I Trofeu Federació.
Una competició marcada pels nous protocols de seguretat i higiene, cronometratge electrònic, retransmesa en directe via streaming i com sempre en un magnific ambient competitiu.
Es van donar cita els millors nadadors@es de la categoria absoluta de la Comunitat Valenciana desde l’ any 2006 en categoria femenina i desde l’ any 2005 en masculina.
El CNV va participar en 2 nadadores i 5 nadadors que s’ habien classificat després d’ acreditar unes marques mínimes exigides per la FNCV, van anar acompanyats pel seu entrenador Albert Delmonte.
Hem de felicitar a tot l’ equip pels resultats obtinguts ja que van aconseguir moltes millors marques personals i a més , el gran David León va ser el segon classificat masculí en la classificació final per punts FINA.
El resum de les tres jornades dels nostres nadadors van ser :
Daniela Muñoz , tot i ser la més jove participant del club, va fer una gran marca en els 100 mtrs lliures 1,00,98 i va revalidar les seues marques i millorar-les: en 50 mtrs lliures 28,82, en 100 mtrs braça 1,17,99 i en 200 mtrs braça 2,45,90
Sara Vea va estar imponent en els 200 mtrs lliures en un temps de 2,08,32 demostrant el seu gran nivell competitiu i va aconseguir millors marques personals en totes les proves : en 50 mtrs lliures 27,96, en 100 mtrs lliures 1,00,06 i en 400 mtrs lliures 4,35,43
David León, va fer un excel.lent campionat aconseguint el segon lloc en la classificació final per punts Fina.
Medalla d’ or en 200 mtrs papallona en 2,00,05
Medalla de plata en 1500 mtrs lliures en 16,07,19
Medalla de bronze en 200 mtrs estils en 2,07,21
En 100 mtrs papallona un temps de 55,08.
Albert Astor va rebaixar les seues marques aconseguint en 50 mtrs lliures 23,88 i en 100 mtrs lliures 52,69
Els nadadors de categoria infantil que van aconseguir classificar-se van mostrar les seues ganes i van estar a l’ altura de la competició.
Andreu Jovani va rebaixar les seues marques personals i en 50 mtrs lliures en un temps de 24,43 i en 100 mtes braça, en un temps de 1,06,96 va fer record provincial i va mostrar la seua gran qüalitat en els 200 mtrs braça en  2,29,75 .
Gerard Labernia, va estar imponent en la prova de 1500 mtrs en la que va aconseguir medalla de bronze en un temps de 16,29,33  i va revalidar les seues marques es 200 mtrs lliures en 2,02,62 i en 400 mtrs lliures en 4,17,71
Joan Chavarria va aconseguir la seua millor marca personal en 200 mtrs papallona en 2,18,79 i va revalidar les seues marques en 200 mtrs lliures 2,05,04 i en 1500 mtrs lliures 17,00,46..