Inici VINARÒS Resultats del Club Balonmano Vinaròs

Resultats del Club Balonmano Vinaròs

357

Quan més festa millors resultats, i es que per Carnaval els equips de l’handbol Vinaròs ho donen tot fora i dins de la pista. Encara que enguany per horaris i demés es va tindre que jugar a la pista del Sanse, doncs bé és van aconseguir els objectius.

Mentres el cadet en un gran partit i superant les baixes va poder remuntar els 4 gols que portava el Canals al seu favor. El altre partit i en el inconvenient de jugar sense resina, cosa que complica molt el poder moure la pilota, el juvenil es va desfer del Alzira per acabar la lliga el dotzè de 25 equips repartits en els varis grups. Per altra banda per els sèniors del Farmateca no van jugar al adelantar el seu partit a Nules i el empat que van aconseguir si en un primer moment era roin, després de la victòria del Betxi front el Almassora, es pot considerar bó.

Ara el Vinaròs va líder en 2 punts de marge respecte al Betxi i Almassora i 4 al Buñol. A falta de 6 jornades estan les dos places per decidir per anar a les fases, el que dóna a entendre un final de lliga emocionantissim.

Cadet prefe ranking 9-12

C. Bm. Vinaròs. 21

C.Baló a mà Canals 16

Vinaròs. Amare, Sergio(5), Néstor(2), Fernando(1), Carlos(4), Biel(5), Juanpe, Martín (1) i Unai(3).

Partit disputat en la pista de l’Escola Sant Sebastià de Vinaròs. L’objectiu era remuntar els quatre gols de desavantatge que es portaven de Canals. Tot s’ha decidit als instants finals, la qual cosa, per la incertesa del resultat ha resultat molt emocionant. La primera part s’iniciava erràtica i en moltes imprecisions, a més a més, s’acabava en dos gols per baix en el marcador. Però, una segona part, on els rogets fent un handball control, han anat retallant la diferència, fins posar-se per davant en l’encontre. Tot això ha provocat el nerviosisme en l’equip visitant.Jugant-se a partir d’eixe moment en unes diferències que oscil.laven entre 3 i 5 gols.

La fortuna i una defensa més agresiva ha sigut les claus per passar a la següent fase. Felicitar al Cadets per creure en la remuntada, a pesar de totes les baixes i lesionats que han patit durant la setmana. S’ha de continuar treballant per a ser competitius i més regulars. Enhorabona!!!!!!

Juvenil 2 auto ranking 11-13

Tudor bars C.Bm. Vinaròs. 22

Cítrics Miralex Alzira. 20

Vinaròs. Nogales, Sebas(3), Tomàs, Juan(1), Marcos, Iker(6), Ayza(2), Dani, Víctor(2), Quim(8) i Ruben.

Final de lliga per el Tudor per acabar en el lloc dotzè en una temporada en la que la irregularitat a sigut la tònica de l’equip. La falta de concentració i de actitud en molts partits ha marcat al Tudor, ara esperem que per la Copa canvien les coses.

El partit al jugar-se a la pista descoberta del Sanse i al no poder gastar la cola per agafar la pilota, va tindre moltes imprecisions per les dos parts. Sempre va anar per davant els rogets, però en cap moment va poder obrir forat per jugar en tranquilitat. Llevat dels primers minuts que els de la Ribera imposaven el seu ritme la resta del partit va ser del costat del Tudor, per acabar la primera part guanyant de 3 fent uns minuts de bona defensa i acabant en contres per donar la volta al marcador. La segona part va ser més tranquila per els nostres i llevat la falta de concentració als minuts finals van permetre als valencians acostar-se al electrònic.

Article anteriorInaugurada a Vinaròs l’exposició “Auques i Al·leluies. Imatgeria popular”
Article següentPaelles de les Comparses 2020 del Carnaval de Vinaròs 2020