Inici VINARÒS Resultats del C.N. Vinaròs

Resultats del C.N. Vinaròs

567

XXIII Travessia a la Platja del Forti

El diumenge dia 17 de juny es va celebrar la primera de les travessies del circuit d’aigües obertes de la diputació, que va ser la XXIII Travessia a la Platja del Fortí, segon any que entra en aquest circuit i amb més participació que l’any anterior, en la prova de 3250 m van participar aproximadament uns 150 nadadors d’ambit nacional, els guanyadors de la categoria absoluta van ser: primer, Pol Roch del C.N. Sitges, Marc Vea segon i David Miranda tercer el C.N. Vinaròs en femenines primera Llum Serret, Sara Vea i Claudià Matamoros tots del C.N. Vinaròs, en la prova de 1000 m els guanyadors van ser Andreu Jovani, Joan Chavarria, Dylan Marín, en femení; Daniela Muñoz, Natàlia Burriel, Ainhoa Canalda, tots ells del C.N. Vinaròs. En la prova de 500 m, Joan Monserrat, Gabriel Hernandez i Hugó Ramos, en femení; Arancha Canalda, Ariadna Mara i Vera Pérez. I per últim, en la prova de les promeses del club, amb una distància de 100 m, Els guanyadors van ser Guillem Beltran, Iker Robles i Rafa Ferrer i en femení Abril Castejon, Naiara Milena i Marta Albalat.
En l’entrega de trofeus com a novetat es va fer als jardins enfront del Limbo on van estar presents l’alcalde Enric Pla i la regidora d’esports Begoña López acompanyats pel president del Club Manuel Ramírez.
Donar les gràcies a tots els col·laboradors i voluntaris, que sense ells no haguera sigut possible organitzar un esdeveniment d’aquestes dimensions.

 

II Travessia Arenal de Burriana

El dissabte dia 23 els components del Club Natació Vinaròs: Toni Bordes, Ian Calvo, Miquel Segarra, Clàudia Matamoros i Llum Serret es van desplaçar fins a Burriana per participar en la II Travessia Arenal, on quasi tots es van quedar a les portes de fer pòdium en les diferents categories.

 

6e Control de marques

 

Els dies 23/24 de juny es va disputar el 6e control de marques en la piscina municipal de Castelló, últim control de marques de la temporada i amb poca participació per part del club, ja que en ser festes van haver més baixes de el normal, tot i això van participar: Marc Vea, Andreu Navarro, Marti Forner, Pere Simó, Miquel Segarra, Sara Vea, Carla Bernial, Ainhoa Garcia, Angels Ferrer, Ona Leciñera, Mar Garcia, Aura Pérez, Julia Muñoz i Lluna Bordes.
Els resultats van estar

Article anterior(FotoGalería) Día de actividades en favor de SOSCAN
Article següent(FotoNoticia) Gestió de platges Benicarló