Inici VINARÒS Resultats CN Vinaròs

Resultats CN Vinaròs

461

Campionat Autonòmic Infantil a Elda.

El cap de setmana del 7/8 de Juliol, va tenir lloc el campionat autonòmic d’estiu a Elda, en piscina descoberta i en distancia de 50 metres.

El Club Natació Vinaròs es va desplaçar en un total de 9 nadadors, que prèviament havien acreditat la mínima per poder-hi participar.

Els nostres integrants van ser: Miquel Segarra, Ian Calvo, Martí Forner, Pere Simó, Angels Ferrer, Sara Vea, Aura Pérez, Carla Bernial, Ainhoa Garcia.
El més destacat va ser, Carla Bernial segona en 200 papallona, Miquel Segarra tercer en 1500 lliures, Ian Calvo quart en 100 esquena i una posta espectacular als 4×100 estils en papallona, Angels Ferrer va millorar en totes les proves, Aura Pérez va millorar i ratificar les mínimes nacionals, Sara Vea va estar a un nivell altíssim, aconseguint estar entre les millors, Ainhoa Garcia també va millorar, en els 400 lliures i va aportar molt a l’equip de relleus, Martí Forner brilla especialment en la prova de 200 lliures on va guanyar en autoritat la seva serie, Pere Simó va superar, les seves pròpies marqués en piscina llarga i va nadar tots els relleus del club.

En els relleus les xiques van nadar les millors sèries sent les 5e classificades,en la classificació general per equips cal destacar la quarta posició femenina i la novena masculina d’un total de 24 equips.

Article anteriorEL BENICARLÓ BASE FÚTBOL, CON LA SONRISA EN LA CARA
Article següentActe de reconeixement als esportistes Campions d’Espanya